Grujić: Imam neka nezavršena posla u Herti

Vreme čitanja: 2min | pon. 15.07.19. | 22:40

Preko Bundeslige do dresa Liverpula

Kada ne može da igra u Liverpulu, Marko Grujić želi na teren samo u dresu Herte. Srpski internacionalac je imao brojne ponude za narednu sezonu, da se kali u nekim drugim timovima, pa čak i u nekim drugim ligama, ali on nije hteo nigde drugo. Samo Olimpijski stadion u Berlinu i plavo-beli dres Herte.

Grujić je igrao veoma dobro za Berlince u prošloj sezoni, koliko su mu to povrede dozvoljavale, pa je zato poželeo da se vrati na isto mesto, koje mu očigledno prija, sa željom da tu lestvicu iz prošle takmičarske godine još više podigne.
Imam ugovor sa Liverpulom do 2023. godine. Klop i ja smo moju situaciju videli na isti način: iskoristio sam samo 50 odsto šansi u Berlinu. Manje povrede su me sprečile za više. To je jedan razloga zašto nisam želeo da odem negde drugo. Imam nezavršena posla u Herti“, rekao je Grujić za Bild.

Izabrane vesti

On je istakao da mu je krajnji cilj da se u Liverpul vrati kao izgrađen igrač.
Klop takođe smatra da je dobro za moj razvoj da ostanem još godinu dana u Bundesligi. Oduvek sam video sebe u nekom velikom klubu. Ako odigram 34 veoma dobre utakmice za Hertu, imaću veliku šansu da naredne sezone budem igrač Liverpula“, ocenio je Grujić.

Za Grujića su se, prema pisanju medija, interesovali ovog leta i Verder, Torino, Ajntraht, a pominjalo se da se za njega raspituju i klubovi iz Španije, Turske...

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara