Gudelj i njegova lista pratilaca

Vreme čitanja: 1min | pon. 17.06.19. | 16:38

Betis, Fener, Sporting, Njukasl, Fenerbahče, Galatasaraj...

Nemanja Gudelj je poželjna fudbalska roba ovog leta. Srpskog vezistu bi rado u svojim redovima video veliki broj klubova. Gudelj je ugovorom i dalje vezan za kineski klub i taj ugovor ističe poslednjeg dana 2019. godine. Uprkos tome njegov agent pokušava da ispregovara uslove raskida, pošto Srbin želi da karijeru nastavi u Evropi. 

A pratilaca je mnogo. Postoji čitava lista. Sporting želi da ga zadrži, ali je problem što ne može da plati koliko treba, a ima i veliku konkurenciju, a pominju se klubovi kao što su Betis, Fener, Njukasl, Fenerbahče, Galatasaraj... Pisali smo i o interesovanje Udinezea.

Izabrane vesti

O Žogo piše da je jedan od tih zainteresovanih klubova čak ponudio Gudelju i masan bonus samo za potpis, a to je nešto sa čime Sporting ne može da se nosi. Ali, ne ističe koji je klub u pitanju.

Gudelj je igrao proteklu sezonu na pozajmici u Sportingu, odigrao je 43 utakmice. Sporting želi da ga zadrži na pozajmici još jednu sezonu, ali svi pomenuti klubovi bi mogli da daju veću platu Gudelju. Pa čak i blizu 5.000.000 evra koliko ima u Kini.

Inače, kada pominjemo Betis, to je klub koji je ovog leta naciljao brojne srpske igrače - od Gudelja, preko Nemanje Radoje, Uroša Račića, pa i Aleksandra Mitrovića.

Turski klubovi su naravno uvek aktuelni, a još jedan srpski vezista se povezuje sa njima, to je Ljubomir Fejsa koji je blizu Fenerbahčea.

FOTO: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara