Gvardiola još jednom o Saneu: Situacija slična kao sa Sančom, sve je na njemu...

Vreme čitanja: 1min | ned. 21.07.19. | 12:35

Bajern ne odustaje...

I Leroj Sane polako ali sigurno postaje jedna od sapunica ovog prelaznog roka. Žele ga i Mančester Siti i Bajern, ni jedni ni drugi to ne kriju, pa je sve manje više na igraču, jer Pep Gvardiola je više puta ponovio da mu u timu ne trebaju nezadovoljni igrači. Dakle, Građani su spremi da puste reprezentativca Nemačke ukoliko ovaj izabere Bavarce. Ali na Saneovu odluku još se čeka. 

Tim povodom Gvardiola se još jednom oglasio s jasnom porukom:
"Odluka je samo na njemu. Situacija je slična kao sa Džejdonom Sančom. Mi ga želimo, dajemo sve od sebe da ga zadržimo, ali na kraju krajeva, ako igrač ne želi da ostane, šta možete da uradite? Ništa, naravno. Pokušali smo, videćemo šta će biti do kraja prelaznog roka. Odnosno kakvu će odluku Leroj doneti".  

Izabrane vesti

Bajern trenutno presira nekoliko krilnih igrača, a ponajviše Sanea i Usmana Dembelea. Jutros se pojavila informacija da je iz Minhena put Mančestera i Barselone otišla ponuda koja u transfer uključuje keš i Davida Alabu

Imajući u vidu ideologiju Ulija Henesa i Karl Hanjca Rumenigea da novi tim treba da bude podignut na temeljima nemačkih reprezentativaca (Nojer, Zule, Kimih, Gorecka, Gnabri već su tu) nema sumnje da je Sane prva opcija i da će se Bavarci za njega boriti svim sredstvima. 

Ali opet, kako reče Pep, zna se ko odlučuje...

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara