Hleb šokirao javnost: Ronaldinjo i Deko su dolazili pijani na trening, prodali su ih da ne izgube Mesija

Vreme čitanja: 2min | sre. 26.06.19. | 19:50

Čuveni Belorus o detaljima sa kojima ljubitelji fudbala nisu bili upoznati

Legendarni beloruski fudbaler Aleksander Hleb šokirao je celokupnu fudbalsku javnost svojim izjavama u televizijskom programu Skameika Osnovij, gde je izneo "prljav veš" svlačionice Barselone i detalje koji su se događali neposredno pre njegovog dolaska u klub.

Najveću pažnju izazvale su priče koje su se ticale brazilskog (brazilsko-portugalskog) tandema RonaldinjoDeko, koji su se u najmanju ruku neprimereno ponašali u tom periodu.
"
Ronaldinjo i Deko su pijani dolazili na treninge. Da li znate zašto ih je Barselona prodala 2008. godine? Bojali su se da će tako i Mesi biti izgubljen", poručio je Hleb.

Izabrane vesti

Povratnik u dres BATE Borisova proveo je praktično samo jednu sezonu u dresu Barselone (2008/2009), nakon čega je do isteka ugovora išao na pozajmice.
"
Nisam želeo da potpišem za Barselonu, želeo sam da ostanem u Arsenalu ili idem u Bajern. Ali moj menadžer je insistirao, čuo se sa Gvardilom telefonom i na kraju sam potpisao", dodao je Hleb.

Legendarni Belorus nije imao sjajan odnos sa Tijerijem Anrijem u Arsenalu, što je potvrđeno i nakon njegovog dolaska u Barselonu. U trenucima kada se spekulisalo o Hlebovom potpisu za katalonski klub, usledio je poziv čuvenog Francuza.
"
Dolazite u Barselonu? Pozovite me i objasiću vam sve", rekao je Anri. Međutim usledio je kratak odgovor: "Nemam vaš broj", poručio je Hleb, koji je sa Anrijem tokom dve zajedničke godine imao odnos "zdravo i doviđenja".

Hleb je u ranijim intervjuima govorio da je on lično kriv što nije imao uspešnu karijeru na Nou Kampu.
"
Imao sam sve što je potrebno da napredujem i redovno igram. Sve što se desilo je apsolutno moja greška, previše sam olako prilazio stvarima, moj karakter me je sprečio da napredujem. Umesto da radim naporno, Gvardioline odluke sa nerado prihvatao", poručio je pre dve godine Hleb u jednom intervjuu.

Tada je pojasnio i priču oko dolaska u Barselonu.
"
Pre nego što sam došao imao sam ponudu Bajerna, bio sam odlučan da potpišem, ali usledila je dvodnevna pauza u pregovorima, a Barselona je bila upornija. Morao sam da odem u u Barselonu, to je bio najbolji tim na svetu u to vreme i niko ne može da odbije takvu ponudu. Da to nisam učinio, uvek bih žalio što sam propustio priliku da igram u najboljem klubu na svetu", dodao je Hleb.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara