Humanitarni tiket u podne: Igor Vujičin tipuje za Udruženje paraplegičara Beograd

Vreme čitanja: 3min | čet. 23.06.22. | 11:58

PR crveno-belog osvajača triple krune, veći deo tipova nalazi u Brazilu

Žurnalista po vokaciji, Igor Vijičin sada PR KK Crvena zvezda, verujemo da će vas u kladilačkom smislu zadovoljiti izborom tipova u danu koji istini za volju i nije baš krcat uzbuđenjima. Kada smo s njim podvukli crtu, došli smo do kvote 17,15, a Vujičin je kratko poručio:” Udruženje paraplegičara Beograd”!

Pa, kada je tako, da otvorimo sesiju GG3+ igrom s meča BREIDABLIK – KR REJKJAVIK. Prednost Breidablika, lidera islandske tabele je uslovna. Gosti iz Rejkjavika nisu poraženi na prethodnij pet mečeva, a do 11. kola zabeleženo je da su samo u dva navrata izgubili meč. Inače, timovi imaju podjednake odbrane, a valja znati i da je Breidablik ubojit u napadu. Njegova gol razlika u ovom momentu iznosi 31:12.

Izabrane vesti

A, sada nešto zanimljivo. Vujičin, koga smo imali priliku da pratimo i kao sportskog komentatora B92, u svako slovu svog imena, kao i u srcu nosi samo i jedino Crvenu zvezdu. Naravno napominje da je odličan prijatelj sa Željkom Obradovićem, da mu je kum partizanovac, a Vuk Rašović, nekadašnji fudbaler i trener crno-belih, drugar iz detinjstva. Tako je to van terena, a na njemu, zna se koje su boje njemu jedino bitne.

Elem, taj i takav Igor Vujičin na tapet stavlja jedinicu s meča FLUMINENSE – KRUZEIRO. Fluminense se takmiči u Seriji A, dok je Kruzeiro u korpusu timova Serije B. Jačina lige diktira i odnos snage, ali samo do određene granice. Naime, Kruzeiro je trenutno najbolji tim u svom rangu takmičenja, dok Fluminense u eliti zauzima šesto mesto na tabeli.

Zatim imamo GG igru s meča SAO PAULO – PALERMIAS, dakle ponovo iz Kupa Brazila.  Prva osmofinalna utakmica ovog para može i verovatno će biti neizvesna. Treba ipak imati u vidu da je Sao Paulo poražen na dve uzastopne utakmice para, što Palermias može da iskoristi, kao i u nedavnom meču 13. kola šampionata, koju je dobio sa 1:2. To su činjenice, mada se treba setiti da je pobednik tog meča oba gola postigao u sudijskoj nadoknadi. Bilo je to u 91. i 96. minutu meča.

Na kraju, komentarišemo dvojku s utakmice Serije B, CSA – GREMIO. Domaći su na ivici fenjera... Imaju oni dakle problem, ali i čak tri remija sa poslednje četiri utakmice. Gremio je takođe tri puta išao u X na poslednjih pet utakmica, trenutno je četvrti, pa su mu bodovi neophodni za popravljanje statusa. Gosti će dakle dati sve od sebe da dobiju ovaj meč.

I, to bi u kladilačkom smislu bilo sve od Igora Vujičina, koji je svojevremeno izjavo da je najznačajniji momenat njegove dosadašnje karijere prenos finala turnira u Vimbldonu 2011. godine, kada je Novak Đoković trijumfovao i konačno postao svetski broj jedan.

Mi mu želimo svu profesionalnu sreću u nastavku karijere, a ko zna, možda i sa košarkašima Crvene zvezde koji su ove sezone harali Jadranom doživi nešto slično i u evropskim okvirima. Tako je to kada ste PR kluba koji se zakitio trplom krunom!

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Igor Vujičin će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu organizacije “Sunce nam je zajedničko” iz Trebinja. MOZZART kvota je ista, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaKK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara