Humanitarni tiket u podne: Jasmina Andrić tipuje za lečenje Vukana Stoiljkovića

Vreme čitanja: 4min | sub. 14.05.22. | 11:29

Urednica časopisa “Odbrana i bezbednost”, zna da dvojka na Liverpul nije utopija, kao ni pobeda Hofenhama za kvotu 3,40

Ovih dana, lice Jasmine Andrić često viđamo na malim ekranima. Razlog je njena struka, a povod specijalna operacija oružanih snaga Rusije na području Ukrajine. Ipak, mi glavnu i odgovornu urednicu časopisa “Odbrana i bezbednost”, nismo zbog toga zvali ove subote… Ona je tu zbog plemenitosti i MOZZART odluke da plemenitim tipovanjem pomoć zajedničkim snagama prosledimo za lečenje malog Vukana Stoiljkovića, zbog čije bolesti je mobilisana cela Srbija.

Verujte nam na reč, današnja gošća je u analizi potencijalnih tipova bila surovo analitična, što nas navodi na zaključak da bi oštra kvota 58,95 mogla da bude pun pogodak zasnovan na svega pet konačnih ishoda iz današnje MOZZART ponude.

Izabrane vesti

Elem, Jasmina Andrić je priču započela dvojkama u Italiji i Nemačkoj. Šta vi mislite o mečevima EMOPOLI – SALERNITANA i M’GLADBAH - HOFENHAJM, gde je koeficijent u momentu njenog tipovanja, izašao na brutalnih 3,40.

Šta god da vam je na umu, mi moramo reći da je domaćin šarene forme, a Hofenhajm u seriji od dva poraza. Što se tiče Salernitane, njuj treba kapital za beg od opasne zone, a poslednjih pet utakmica igra bez poraza.

Dalje, na Jasmininom tiketu imamo jedinicu na meču ŠTUTGART – KELN. Jasno nam je, jer viši, evropski ciljevi vode Keln, dok Štutgart pokušava da sustigne Hertu i izađe iz crvene zone dba tabele. Dakle, motiva ima s obe strane, mada je domaćin nervozniji. U poslednja dva kola uzimao je po bod Volfsburgu i Bajernu, a Keln ih je savladao na poslednja dva susreta. Četiri puta uzastopno na mečevima para dolazi 0-2 igra.

Sledi dvojka na udarnom paru dana, zapravo meču ČELSI – LIVERPUL, koji nisi kvotu 2,15. Postoje razlozi zbog kojih smatramo da je naša gošća upravu. Naime, Čelsi nije favorit u ovom finalu FA kupa. Liverpul je ove sezone klasa iznad Plavaca. Osvojili su Liga kup, u finalu su Lige šampiona, a sa Sitijem trče paklenu trku za titulu u Premijer ligu. Malo ih deli od sva četiri trofeja čime bi ušli u istoriju engleskog fudbala. Liverpul u FA Kupu ima trofej manje od Čelsija i Totenhema i želi da se izjednači sa njima. Jirgen Klop je tokom nedelje u prvenstvenom meču protiv Aston Vile odmarao Mohameda Salaha i Tijaga Alakantaru i uveo ih tek u drugom poluvremenu. I Tomas Tuhel je imao sličnu strategiju.

Za kraj, mlada dama čije je srednje ime „odbrana i bezbednost“, iz Udina čeka jedinicu s meča UDINEZE – SPECIJA. I, tu je upravu, jer Specija je u seriji od četiri poraza, što znači da joj je i moral u ovom momentu jako, jako tanak.

Inače, Jasmina važi za eksperta iz oblasti terorizma i bezbednosne analitike. A, da je to baš tako potvrdila je zvanjem doktoranta Vojne akademije, te pozicijom saradnice Fakulteta za poslovne studije i pravo.

Inače, o Jasmini Andrić još valja reći da je aktivna i kao rukovodilac više projekata iz oblasti bezbednosti. Govori engleski, ruski i norveški jezik. Što bi se reklo, Jasmina Andrić je svestrana ličnost, koju na osnovu biografske komponente možemo svrstati u red dama koje reč sport ne zbunjuje. Ne, naprotiv, jer vidi se da zna i ume, što nije ni čudno ukoliko sa svih strana sagledamo njenu ličnost. Naime, ona se rekreativno bavi sportom i smatra da je u sportu kao i u bezbednosti važan fer plej i saradnja, te da sport doprinosi afirmaciji Srbije, budući da smo kroz istoriju imali najbolje košarkaše, rukometaše i vaterpoliste, a danas srpsku trobojku sa sobom nosi i prvi teniser sveta, veliki Novak Đoković, za koga inače i navija.

O svom uredničkom izazovu kaže: "Magazin “Odbrana i bezbednost" postoji od 2017. godine kao stručno – komercijalni časopis koji prati oblasti odbrane, bezbednosti i zaštite životne sredine. Časopis izdaje Istraživački centar za odbranu i bezbednost, koji ove godine obeležava deceniju postojanja. Prvi u Srbiji smo intervjuisali komandanta EUFORA Martina Dorfera, ambasadora Rusije u Srbiji Aleksandra Bocan Harčenka i libanskog generala Khalila Heloua. Za kratko vreme smo stekli poštovanje publike i prepoznati kao ozbiljno i stručno glasilo. Aktuelni broj je nedavno izašao i nalazi se u prodaji, a mi smo takođe okrenuti podršci humanosti, što je mene lično i opredelilo da podržim akciju koju sprovodi MOZZART kroz ovu rubriku”

Toliko za danas od nas i Jasmine Andrić, koja je inače, dobitnica sam nagrade “Veliko Hvala” za medijsku podršku SUBNOR-a Srbije.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Jasmina Andrić će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu organizacije MDD Merhamet, Banja Luka. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 58,95, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

Pišu: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiket

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara