I Olimpijakos razmišlja o Andriji Živkoviću

Vreme čitanja: 1min | čet. 22.08.19. | 15:41

Srbin mora što pre da pronađe novi klub

Završio je Andrija Živković misiju u Benfiki, a nema još mnogo vremena da pronađe novi klub koji bi ga uzeo makar na jednogodišnju pozajmicu. Jedan od onih koji razmišljaju da angažuju srpskog krilnog napadača je Olimpijakos, piše portugalski Rekord.

Živković nije po ukusu trenera lisabonskih Orlova Bruna Lagea, te ako želi da igra do juna, mora da pronađe novu sredinu. Olimpijakos je na dobrom putu da se plasira u Ligu šampiona, pošto ima prednost od 4:0 protiv Krasnodara posle prve utakmice, pa ukoliko izbori prolaz u elitu, postoji mogućnost da angažuje Andriju, da ima još jedno rešenje više za bočne pozicije u napadu.

Izabrane vesti

Ne samo prolaz u Ligu šampiona, već je Olimpijakosu prioritet da vrati šampionsku titulu u Pirej, pa mu je potreban širok igrački kadar, koji može sve to da izdrži.

Portugalski mediji su objavili pre neki dan da je i francuski Ren zainteresovan za Živkovića, ali on i dalje čeka konkretne ponude.

Benfika ne računa ni na preostala dva srpska fudbalera u svojim redovima, Ljubomira Fejsu i Mileta Svilara, pa i oni imaju još nekoliko dana roka da pronađu nove klubove.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara