Ivica Kralj: Delegat, sudija i Partizan hteli da se igra

Vreme čitanja: 1min | sub. 15.12.18. | 13:49

„U igri bi trebalo uživati, a ne da se igrači muče“, kaže predsednik Mačve

Nije uspela Mačva u Humskoj 1 da prekine neslavan niz. Sedmi vezani meč van svog stadiona nije dobila, na šestom u tom nizu nije postigla gol, ali je zadovoljna. Pre svega zbog činjenice da su joj nedostajala šestorica igrača (zbog povreda i suspenzija), što zbog saznanja da je naspram sebe imala tim Partizana.

Zato Šapčani mogu da nakrive kapu, s tim da je i njima čudno što se meč u petak veče igrao u nehumanim uslovima, po snegu i vejavici.
Poenta je da bi u igri trebalo da se uživa, a ne da se igrači muče i da se neko od njih, ne daj Bože, teže povredi. Čestitam zato timovima na pruženom u nehumanim uslovima, pre svega mojim momcima na osvojenom bodu“, kaže Ivica Kralj, predsedni Mačve.

Izabrane vesti

Dosta pažnje u javnosti izazvala je odluka da meč uopšte počne. Glas protiv digao je Saša Zdjelar, u petak veče kapiten Partizana, međutim, nekadašnji reprezentativni golman ističe da su su crno-beli saglasili s predlogom da meč počne u zakazano vreme.
„Ispoštovali smo odluku delegata, sudije i domaćina utakmice da se igra. Da je bilo suprotno, Mačva opet ne bi pravila nikakav problem. Jer, uslovi su bili nemogući za fudbal, na terenu je bilo 20 centimetara snega“, dodao je Ivica Kralj.

FOTO: Star sport


tagovi

Mačva ŠabacIvica Kralj

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara