Jedan vrlo blizu, drugi baš daleko

Vreme čitanja: 2min | ned. 04.08.19. | 10:17

Slika oko dovođenja novog veziste u Real Madrid je sve jasnija

Slika u Real Madridu je sve jasnija. Traži se vezista, a izgleda da konačan skor glasi: Doni van de Bek - DA, Pol Pogba - NE, piše ovog jutra madridski dnevnik Marka.

Holanđanin se smeje, Francuz plače, a iznad svega to važi za Zinedina Zidana koji je veliki navijač dovođenja svog zemljaka u klub. Iako u fudbalu sve može da se promeni u 24 časa, realnost je da je trenutno dovođenje Van de Beka u Real Madrid pitanje sati, a da je Pogba u ovom momentu nemoguća misija.

Izabrane vesti

Čak je i trener Mančester Junajteda, Ole Gunar Solskjer, bio jasan u izlaganju ka navijačima.
"Pogba će nastaviti sa nama", rekao je Solskjer. Možete to reći glasnije, ali ne možete jasnije.

Hajde da počnemo sa srećnijom stranom priče po Real Madrid. Van de Bek izgleda da je veoma blizu belog dresa. On je juče dao gol i imao asistenciju protiv Vitesea, a posle utakmice nije imao problem da potvrdi pisanja da je u pregovorima sa Real Madridom.

Nije baš čest slučaj videti igrača da priča o svojoj budućnosti, ali je to Van de Bek učinio.
"Da, istina je da je Madrid u kontaktu s Ajaksom, ali ne mogu više od toga ništa da kažem. Moj agent će razgovarati sa njima. Real Madrid je veliki klub, ali i Ajaks je. Videćemo šta će se dogoditi", rekao je Van de Bek.

Marka je već pisala o tome da je dogovor između Real Madrida i igrača postignut, te da je jedino potrebno da se Real i Ajaks dogovore oko uslova transfera. Pregovori i dalje nisu završeni. Madriđani se nadaju da će dovesti Van de Beka za oko 50.000.000 evra plus bonusi koji neće biti eliki. Ako ne bude nekih neočekivanih, negativnih stvari u pregovorima, Van de Bek bi do kraja iduće sedmice trebalo da bude novi igrač Reala.

Sa druge strane, Solskjer je polio kantom hladne vode Pola Pogbu i njegove želje da pređe u Real.
"Nemam sumnju da će Pogba biti sa nama na kraju leta. Ovde u Mančester Junajtedu", rekao je Norvežanin.

Cena mu nije pala ispod 180.000.000, a to je veoma visoka cifra u ovom momentu čak i za Real Madrid. Dakle, stvari su jasne: Van de Bek stiže, Pogba ne.

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara