Jedini reprezentativac iz Partizana: Nemanja Miletić za Crnu Goru i Rumuniju

Vreme čitanja: 1min | ned. 07.10.18. | 22:49

Univerzalac iz odbrane crno-belih od ponedljka na raspolaganju Mladenu Krstajiću

Pitali su se navijači Partizana kako je moguće da Nemanja R. Miletić nije u planovima Mladena Krstajića, međutim, da selektor reprezentacije Srbije sve prati potvrdio je večerašnji poziv defanzivcu crno-belih da se u ponedeljak javi na okupljanje državnog tima za mečeve sa Crnom Gorom i Rumunijom u Ligi nacija.

Miletić je poziv zaslužio standardno kvalitetnim partijama od početka sezone, kako u kvalifikacijama za Ligu Evrope, tako i u Superligi, na poslednja dva meča bio je i strelac (protiv Radničkog iz Niša i Voždovca), što znači da može da bude od koristi ne samo pred svojim, već i pred tuđim golom.

Izabrane vesti

Naravno, opšte je poznato da nekadašnji član kraljevačke Sloge, Borca, Vojvodine i belgijskog Vesterloa može jednako dobro da odgovori zahtevima na pozicijama desnog beka i štopera, što će stručnom štabu Orlova doneti više opcija u pripremi naredne dve utakmice.

Miletić je tako postao jedini A reprezentativac Srbije iz Humske, od početka sezone odigrao 16 utakmica i spada u grupu igrača u koje trener Zoran Mirković ima najviše poverenja, a sad će u njegove kvalitete moći da se uveri i Mladen Krstajić.

Reprezentativci Srbije okupiće se u ponedeljak u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi, a 11. oktobra igraju sa Crnom Gorom u Podgorici, dok tri dana kasnije gostuju Rumuniji u Bukureštu.

FOTO: Star sport


tagovi

FK PartizanNemanja R. Miletićfudbalska reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara