"Ko će igrati za crno-bele?"
"Ko će igrati za crno-bele?"

Jedna dobra i tri loše vesti za Partizan: Saša Ilić ide u Bilbao, ali vezni red je opet osakaćen

Vreme čitanja: 2min | uto. 03.11.15. | 16:06

Povredio se Nemanja Petrović, problemi za Lekovića, duža pauza pred Brašancem i Živkovićem

Ko će igrati za crno-bele?Još jedan udarac u bradu Partizanu. Učestala jesenja posrtanja u Superligi Srbije, blede igre i posledično tome loši rezultati nisu jedina briga Ljubinka Drulovića koji ni na gostovanju Bilbau neće moći da računa na najbolji sastav. Ionako lošu kadrovsku situaciju među crno-belima pogoršala je informacija da je iz stroja ispao Nemanja Petrović.

Doskorašnji mladi reprezentativac je deset minuta pre kraja utakmice u Gornjem Milanovcu dobio udarac u stopalo, pretrpeo je jaku kontuziju, trentno se nalazi na terapijama i prema prvim prognozama sleduje mu između sedam i deset dana pauze. To znači da sigurno propušta duel četvrtog kola Lige Evrope (četvrtak, 21.05, RTS 1), ali i predstojeće prvenstveno gostovanje Jagodini.

Izabrane vesti

Nemanja PetrovićOdsustvo Petrovića smanjiće Druloviću opcije na dve pozicije u ekipi. Najpre na mestu zadnjeg veznog, na koje je i prekomandovao fudbalera koga je prethodni trener Zoran Milinković praktično bacio u drugi plan posle revanša sa BATE Borisovim. Zatim i na levom beku, koja je njegova primarna pozicija. Na tom mestu, gotovo izvesno, pojaviće se Aleksandar Subić, novajlija iz banjalučkog Borca je pre dve sedmice izdržao kaznu zbog isključenja u Augzburgu i maltene ne sme da se povredi, jer je Nikola Leković zaradio lakšu povredu protiv Sinđelića u susretu Kupa Srbije, pa je pitanje da li će i krenuti za Baskiju.

U avionu kojim će u sredu ujutru crno-beli odleteti na duel četvrtog kola Lige Evrope biće oporavljenog kapitena Saše Ilića (počeo da trenira posle povrede čašice), Marka Jevtovića, Abubakara Oumarua i Gregora Balažica (igrali u Gornjem Milanovcu), Fabrisija Dornelas koji je susret sa Metalcem propustio iz predostrožnosti, ali daleko od toga da je situacija u Partizanu idealna.

Iako već sedmicama odsutni, stanje Andrije Živkovića i Darka Brašanca u međuvremenu se pogoršalo, njihove povrede nisu sanirane do kraja, zaradili su nove rupture mišića zadnje lože i predstoji im pauza od dve do tri sedmice.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: Star sport)


tagovi

SuperligaSrbijaSaša IlićFK PartizanNikola LekovićNemanja PetrovićLiga EvropeDarko BrašanacAtletik BilbaoAndrija Živković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara