Jović daje gol i Ajntraht pobeđuje - kvota 3,00

Vreme čitanja: 2min | čet. 18.04.19. | 11:43

Ako verujete u srpskog napadača, ovo je prilika da to unovčite

Činio je čuda Luka Jović ove sezone u dresu Ajntrahta iz Frankfurta, a juče je dobio i zvaničnu potvrdu za sve što je do sada pokazao - potpisao je za tim iz Nemačke do 2023. godine i tako posle pozajmice iz Benfike zvaničnog postao Frankfurtov igrač.

Nema bolje prilike da se zahvali Ajntrahtu na ugovoru od utakmice koja se igra večeras. Frankfurt na domaćem terenu dočekuje Benfiku u revanšu četvrtfinala Lige Evrope. U prvoj utakmici je bilo 4:2 za Orlove, a ovo je sada prilika da Jović zasija protiv svog sada već bivšeg kluba.

Izabrane vesti

Jović je postigao gol i u prvom meču protiv Benfike u gostima. Ukoliko danas postigne barem jedan, a u isto vreme Ajntraht odnese pobedu, u tom slučaju bi prošla kvota 3,00 u MOZZART kladionici. Ako verujete u srpskog napadača, ovo je prilika da to unovčite.

Kako igra mladi srpski fudbaler stiče se utisak da je veća šansa da će dati gol nego da neće. Ove sezone je do sada postigao 17 golova u Bundesligi i drugi je strelac takmičenja odmah iza Roberta Levandovskog. Kada god istrči na teren očekuje se da će pogoditi, pa zato ova kvota 3,00 deluje vrlo primamljivo, posebno zato što će tim iz Frankfurta juriti pobedu po svaku cenu.

Naravno, pored Jovića imate i širok izbor preostalih igrača.

Kada smo kod naših igrača, tu je i ponuda da Filip Kostić daje gol i Ajntraht pobeđuje sa kvotom 4,75. Ili da Mijat Gaćinović daje gol i Ajntraht pobeđuje - 7,00!

I sa druge strane srpski fudbal ima predstavnika. Kvota da Andrija Živković daje gol i da će Benfika pobediti donosi kvotu od čak 17,00!

Naravno, pored ovih igara imate i one standardne poput gola iz penala ili na primer da li će neki od timova pobediti posle penal-serije.

NAPOMENA: Ako igrač ne uđe u igru, računa se kvota 1, pod uslovom da je pobednik pogođen. Za sve igre iz specijala računaće se i eventualni produžeci osim igre GOL IZ PENALA, POBEDA POSLE EVENTUALNIH PRODUŽETAKA, POBEDA GOL IZ PENALA, POBEDA POSLE EVENTUALNIH PRODUŽETAKA, POBEDA POSLE EVENTUALNE PENAL SERIJE.

Sve igre iz specijala mogu se kombinovati sa ostalim igrama iz ponude osim sa regularnim mečom 6503: AJNTRAHT - BENFIKA i za sve igre iz specijala merodavan je oficijalni sajt www.uefa.com.


tagovi

Luka Jović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara