Julijan Draksler prvi favorit za odlazak iz PSŽ-a

Vreme čitanja: 1min | pon. 22.04.19. | 12:39

Kako bi napravio mesto novim pojačanjima Svetaca...

Rekli su javno Kilijan Mbape i Edinson Kavani da nastavljaju dalje sa Pari Sen Žermenom, da nemaju u planu da menaju sredinu, ali tako nešto ne može se kazati za Juliana Drakslera, pošto je nemački reprezentativac – kako sad stvari stoje – prvi fudbaler Svetaca planiran za prodaju u predstojećem prelaznom roku.

Ne ne zato što nije zadovoljio probirljivu prasiku publiku, već što prvak Francuske sprema nova pojačanja na leto. Da bi ona mogla da budu angažovana, u skladu sa poštovanjem finansijskog fer-pleja moraće najpre neko da ode, a glavni favorit da se, pre svih, uhvati za kvaku je nekadašnji krilni vezista Volfzburga. Razlog je taj što trener Tomas Tuhel, kao što je nedavno priznao, želi još jaču ekipu, kvalitetnije pojedince, a kako Draksler nije siguran član prvih 11, jasno je da bi na njemu em moglo lepo da se zaradi, em da se tako otvori prostor za novajlije.

Izabrane vesti

Verovatno i sam Julijaniako je rekao da je srećan na Parku prinčeva – želi da se oproba u sredini u kojoj bi češće bio na terenu, a ne kao ove sezone da bude starter 55 odsto takmičarskih utakmica. Od 40 u dosadašnjem toku sezone počeo je i završio tek 17. A u najboljim je godinama (25). Sigurno za njega PSŽ može da dobije više od 36.000.000 evra uloženih u transfer iz Bundeslige pre dve i po godine.

FOTO: Reuters


tagovi

Julijan DrakslerPari Sen Žermen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara