""
""

Kakva bre Borča, to je kao da sirotinju izbacujete na ulicu

Vreme čitanja: 2min | sre. 17.05.17. | 09:19

"Ne idemo nigde. Dobrodošao je i Zvezdan Terzić i svako ko je voljan da pomogne", rekao je Ilija Petković, trener OFK Beograda

Poruka Ilije Petkovića glasi - "Nećemo dozvoliti da neko otera OFK Beograd sa Omladinskog stadiona".

Sadašnji trener i budući predsednik skupštine Romantičara govorio je za dnevni list Informer o glasinama da OFK Beogradu sledi selidba sa Omladinskog stadiona kako bi građevisnski investitori pravili poslovne komplekse na veoma izazovnoj lokaciji.

Izabrane vesti

Pominjala se čak i Borča kao moguća destinacija za OFK. Ipak, Petković na sve to ima jasan odgovor.
"Kako je moguće da će neko samo da se pojavi i kaže - selite se? Kakva bre Borča, nećemo nigde da idemo. Oko 60 godina OFK se nalazi na ovoj lokaciji i ne samo fudbal, već i šest drugih sekcija obitava u okviru Omladinskog sportskog društva. Nosimo isto ime kao grad. Pa ne može neko valjda samo da nas otera da bi ovde nešto gradio. To je kao da sirotinju izbacite na ulicu. Što nas niko nije terao kada smo bili bogati", rekao je Petković za Informer.

On je dodao da nikoga neće moliti za pomoć, ali i da su i Zvezdan Terzić i svi bivši članovi kluba dobrodošli ako žele da pomognu.
"Svako ko želi da nam pomogne, pa i Terzić, može to da učini. Mi pomoć nećemo odbiti, ali nećemo nikoga da molimo. A ko god oseća da bi trebalo nešto da učini, da duguje klubu i ima grižu savesti, može da pomogne", kaže Petković.

Petković je dodao da je kasno za ovu sezonu i da će OFK Beograd postati trećeligaš. Klub je u finansijskom rasulu što Petković naziva "užasnom situacijom" za klub koji je četiri puta bio osvajač Kupa u staroj Jugoslaviji.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

EvropaIlija PetkovićOFK BeogradSrbijaSuperligaZvezdan Terzić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara