Kaljehon: Prvo da pobedimo Zvezdu, pa ćemo za dalje videti...

Vreme čitanja: 2min | pet. 16.11.18. | 14:27

Španac veruje i u Skudeto

Napoli gura iznad svih očekivanja  borbi na dva fronta. Iako im niko nije davao velike šanse u trci sa Juventusom u Seriji A i u grupi Lige šampiona sa Liverpulom i Pari Sen Žermenom, Napolitanci beleže jako dobre rezultate.

Pogtovo u Ligi šampiona gde igraju najbolji fudbal u grupi i u dobroj su situaciji da prođu dalje pored daleko skupljih timova kao što su PSŽ i Liverpul, kao i Crvene zvezde koja je kao autsajder ušla u grupu, ali je na Marakani pokvarila računicu favoritima.

Izabrane vesti

Španski ofanzivac Hose Kaljehon se nada da će njegov tim pobedom protiv Crvene zvezde na domaćem terenu napraviti ključni korak ka plasmanu u osminu finala Lige šampiona.
„Protiv Pari Sen Žermena sam odigrao jednu od najboljih utakmica u karijeri. Želim da zadržim taj nivo u nastavku sezone. Posle žreba su nam mnogi govorili da je nemoguće da prođemo grupu, a sada smo jako blizu. Sada treba da pobedimo Crvenu zvezdu a za posle ćemo videti...“, kaže Kaljehon za italijanske medije.

Španac veruje i da borba sa Juventusom za Skudeto nije gotova. Njegov tim zaostaje šest bodova za Starom damom koja ima najbolji start prvenstva u istoriji italijanskog fudbala.
„Pričamo o Skudetu tolike godine, ali i ove sezone verujemo da možemo da ga osvojimo. Za mene bi to bilo ostavrenje sna. Moramo naporno da radimo i da damo sve pod sebe na terenu da bi došli do vrha. Ujedinjena smo grupa, imamo sjajnu atmosferu, družimo se privatno i to je jedan od naših prednosti. Treba da budemo oprezni jer ima još kandidata za titulu osim nas i Juventusa“.

(FOTO: Reuters)


tagovi

Hoze Kaljehon

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara