Keita zove Vernera na Enfild... Samo ako nije kasno već

Vreme čitanja: 2min | sre. 13.02.19. | 13:54

Liverpul mora da kupi napadača na leto...

Liverpul ove zime nije doveo nijedno pojačanje. Očekivalo se možda da će Redsi pokušati na vreme da pronađu zamenu za odlazeće napadače Danijela Staridža i Divoka Origija (Dominik Solanke prodat u januaru za 21.000.000 Bornmutu), međutim taj posao ostavljen je ipak za leto. Jasno, ukoliko bi otišli i Staridž (ističe mu ugovor kroz četiri meseca) i Origi, uprava na čelu sa Jirgenom Klopom morala bi pod hitno da reaguje, a neke opcije već postoje. 

Jedno od imena koje se najčešće dovodilo u vezu sa Liverpulom jeste najbolji igrač RB Lajpciga i prvi napadač reprezentacije Nemačke - Timo Verner. Stidljivu želju Englezi su već pokazali, ali ništa više od toga. Uostalom, radi se o jednom od najtraženijih napadača današnjice, čija cena će lagano preći 100.000.000 evra, pogotovo jer interesovanje pokazuju Real Madrid i Mančester Junajted.  

Izabrane vesti

Redsi imaju dobre odnose sa Bikovima, pošto su od njih već pazarili Nabija Keitu, i to za blizu 70.000.000 evra, sa sve bonusima, a sada bi baš reprezentativac Gvineje mogao da im pomogne u nameri da privole Vernera...
"U Lajpcigu smo igrali zajedno, bili smo dobar tandem. Timo mi je bio jedan od najboljih prijatelja u Nemačkoj", kazao je Keita. "Razume se, ako odluči da menja klub zvaću ga dođe kod nas, na Enfild".  

Jirgen Klop vrlo dobro poznaje Tima Vernera iz vremena dok je radio u Borusiji iz Dortmunda, ali za sada se nije javno izjašnjavao o želji da ga angažuje. Možda i zbog toga što se uveliko spekuluše da je Bajern već obezbedio potpis mladog napadača...  

Foto: Reuters


tagovi

Timo VernerLetnji prelazni rok 2019Jirgen Klop

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara