Kežman, Ramadani i Leonardo za istim stolom, tema je Sergej

Vreme čitanja: 2min | sub. 15.06.19. | 13:42

Potvrđene spekulacije o interesovanju PSŽ za srpskog vezistu, Juventus se ne predaje, PSŽ napada jako

Nije imao sezonu kakvom je mogao da se pohvali uoči Mundijala u Rusiji, ali Sergej Milinković Savić i pored skromnijih partija u Laciju ne ispada iz fokusa evropske fudbalske štampe!

Posle inicijalnih priča da je Sergej usmeno dogovorio uslove transfera u Juventus, pojavile su se spekulacije da je PSŽ vraćanjem Leonarda na mesto sportskog direktora dobio snažno oružje u ofanzivi na srpskog vezistu, eminentna televizijska kuća Canal+ potvrdila je nedavne spekulacije da se sprema luda letnja trka za najvrednijeg igrača Lacija! Novinar pomenute kuće Žofroj Žaretje kaže da je PSŽ najozbiljnije zagrejan da kupi Sergeja ovog leta, a već se pominjalo da će prva ponuda najverovatnije biti u rangu od 75.000.000 evra.

Izabrane vesti

PSŽ i Sergej - sad je Leonardo glavni, kreće luda letnja akcija

Juveu 100.000.000 u kešu previše, za Sergeja pare plus Spinacola i Romero

Sergeju 25.000.000 evra, samo šestorica imaju veće plate

Da je situacija daleko odmakla govore i informacije da je Leonardo već uspostavio telefonsku vezu s Matejom Kežmanom i njegovom svitom, te da će se u narednim danima organizovati prvi zvanični sastanak kako bi se pregovaralo o uslovima saradnje! Za istim stolom tada će se naći Leonardo, Kežman, ali i poznati agent Fali Ramadani, koji je ispred pariskog kluba zadužen da završava najveće transfere.

Na putu ostvarenja ovog transfera stoji više prepreka. Tvrdoglavi predsednik Lacija Klaudio Lotito i dalje vrednuje Milinković Savića na 100.000.000 evra, što čak ni PSŽ nije u stanju da plati zbog već pomenutih začkoljica s aktima finansijskog fer-pleja (FFP). PSŽ će uskoro poslati zvaničnu ponudu koja će osim 75.000.000 evra možda čak sadržati i ugovor talentovanog ofanzivca Timotija Vee, sina nekadašnjeg asa Milana Žorža.

Kako je ranije objavljeno, Sergej je s Juventusom navodno dogovorio petogodišnji ugovor vredan ukupno 25.000.000 evra neto, dok je PSŽ spreman da tu granicu podigne još više. Stara dama se neće tek tako predati. Maurisio Sari, čiji dolazak iščekuju u Torinu, već je poručio direktoru Fabiju Paratićiju da je Sergej upravo tip igrača kakav mu je potreban za odbranu titule, mada ni Juventus nije spreman da izdvoji devetocifrenu sumu novca za Srbina.

Sve govori da se sprema još jedno dugo leto i da će Sergej puniti novinske naslovnice možda čak i do kasnog avgusta...

Foto: Shutterstock


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara