Klop hvali Adrijana imitirajući Rokija, Lampardu nedostajalo malo sreće

Vreme čitanja: 2min | čet. 15.08.19. | 08:33

Nemac istakao svog golmana posle utakmice Superkupa Evrope

Sadio Mane je bio odličan, ali Adrijan je bio heroj Liverpula u pobedi nad Čelsijem posle penala u kojoj su Redsi stigli do novog Superkupa Evrope. Samo što je stigao u Liverpul, a već mu je doneo trofej. I to pošto je stao na gol-crtu posle povrede Alisona Bekera.

Ako se po jutru dan poznaje, čeka nas još jedna ludačka sezona! Liverpul u penal seriji do evropskog Superkupa (VIDEO)

Izabrane vesti

Stigao je Adrijan u Liverpul pre 11 dana, odbranio penal Tamiju Abrahamu i tako postao heroj navijača uz sjajne odbrane u toku meča. Stigao je da sedi na klupi, ali je brže nego što je bilo ko mogao da očekuje ušao na glavnu scenu, najviše zahvaljujući pehu Brazilca.

Jirgen Klop je posle meča jasno istakao za koga misli da je bio najzaslužniji za trofej, a to je učinio tako što je galameći citirao Silvestera Stalonea iz filma Roki. Adrijaaaan - jasna je aluzija.
"Zadržao je nerve. Vrlo je glasan u svlačionici već. Ovo je dobro za njega. Ne verujem da je osvojio mnogo toga do sada, tako da sam baš srećan zbog njega", rekao je Klop.

Potom malo o utakmici...
"Bila je to jako teška utakmica za oba tima. Na kraju se gleda samo ko je pobedio, a mi smo to učinili na kraju. Niko na stadionu nije želeo produžetke, bila je to teško za igranje. Nisam siguran za penal, ali koga briga sada. Počeli smo dobro, pa onda malo opali u tempu. Mogli bismo da pričamo o fudbalu, ali jako je kasno trenutno. Moramo da se borimo i momci su to učinili večeras", rekao je vidno zadovoljni Klop.

Frenk Lampard je bio zadovoljan igrom svog tima...
"Ne osećam ništa osim ponosa za moj tim i igru koju smo prikazali, kao i samopoudanje. Bila je to teška utakmica protiv Liverpula i to sa produžecima. Oporavili smo se od vikenda. Ali, u fudbalu vam na kraju treba i malo sreće. Ne bih da deluje kao da sada kukam, ali imali smo dva dana manje za pripremu što je uticalo dosta. Poštujem Liverpul, ali osećam da smo bili bolji tim. Ako nastavimo ovako bićemo OK. Video sam mnogo stvari koje sam želeo da vidim", rekao je Lampard.

Redse sada očekuje meč protiv Sautemptona u gostima u Premijer ligi, dok Čelsi u nedelju dočekuje Lester.

"ADRIAN!!!!!!!!"

Of course Jurgen Klopp has gone full Rocky Balboa on us 

@DesKellyBTSpic.twitter.com/BZzG4hNXxo

— Football on BT Sport (@btsportfootball) August 14, 2019

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara