""
""

Klub posrće, ali omladinski pogon je u skladu sa svetlom tradicijom: OFK Beograd prvi polufinalista Turnira prijateljstva

Vreme čitanja: 1min | čet. 08.06.17. | 12:08

Romantičari savladali sarajevski Željezničar sa 5:2 i zauzeli prvo mesto u grupi A

Klub je u teškoj situaciji, ali omladinski pogon još uvek funcioniše u skladu sa slavnom istorijom OFK Beograda. Mladi Romantičari su prvi tim koji je obezbedio plasman u polufinale ovogodišnjeg Turnira prijateljstva, pošto je ostvarili i treću pobedu u grupi C, ovoga puta protiv direktnog konkurenta za plasman sarajevskog Željezničara sa 5:2.

Izabrane vesti

Romantičarima je u ovom meču odgovarala samo pobeda, pa su silovito krenuli i već do 17. minuta vodili sa 2:0. Da bi moglo da bude uzbuđenja nagovestile su Sarajlije u 23. preko Mujića, ali je Mihajlo Đorđević tri minuta, svojim drugim golom na meču vratio dva gola prednosti OFK Beogradu.

Željo je bolje otvorio drugo poluvreme, ponovo smanjio rezultat, ali je to bio samo dodatni motiv Beograđanima da reše čitav posao i preko Jevtovića i Kovačevića reši pitanje pobednika.

OFK Beograd će u polufinalu Turnira prijateljstva igrati sa pobednikom grupe A, gde o polufinalisti odlučuju Crvena zvezda i Olimpija.

(FOTO: Turnir prijateljstva)


tagovi

OFK BeogradPrva liga SrbijeTurnir prijateljstva

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara