Članovi kluba sa predsednikom Majkićem
Članovi kluba sa predsednikom Majkićem

Klub prijatelja i čuvara Romantike

Vreme čitanja: 2min | čet. 11.04.19. | 11:30

Neki novi vetrovi na Karaburmi...

Daleko je OFK Beograd od ozbiljnih fudbalskih tokova. Višegodišnja kriza i besparica dovele su ga u amatarski rang fudbala (Srpsku ligu Beograd) gde trenutno tavori u sredini tabele s tendencijom da od narednog leta napadne povratak u Prvu ligu Srbije.

Na čelu Romantičara od avgusta 2018. nalazi se novo rukovodstvo predvođeno advokatom Ninom Došenom Majkićem i legendarnim fudbalerom i selektorom Ilijom Petkovićem, a doprinos ozdravljenju Romantike pokušaće da pruži i Klub prijatelja OFK Beograda koji je proteklih meseci intenzivirao svoj rad kako bi ublažio posledice teškog sunovrata slavnog kluba.

Izabrane vesti

U subotu, 6. aprila, uoči utakmice sa Radničkim iz Obrenovca, Klub prijatelja je otvorio i svoje kancelarije na Omladinskom stadionu u kojima će svi ljubitelji plavo-belih moći da se informišu o načinu na koji se pomaže klubu, a saopštenje KPO prenosimo u celosti:

 "Poštovani ljubitelji OFК Beograda,

Dana 06.04.2019. zvanično smo otvorili kancelariju 'Кluba prijatelja OFК Beograda 1994' na istočnoj tribini Omladinskog stadiona. Кancelariju je svečanim govorom otvorio naš najiskusniji član Cvetko Jovanović.

Pred vama se nalazi rezultat višemesečnog, naglasili bismo, volonterskog rada u korist našeg kluba i povratka tradicionalnih i zdravih vrednosti na vetrovitu Кaraburmu.

Кoristimo priliku da se zahvalimo Omladinskom rukometnom klubu Beograd, na ustupanju prostora, koji smo uredili zahvaljujući novcu od godišnjih članarina i dobrotvornih donacija navijača.

Sanirali smo unutrašnje zidove, postavili foto tapet, fotografije na platnu, postavljena je led rasveta. Obnovili smo kancelarijski nameštaj, postavili brend prozore koji ovom mestu već daju prepoznatljivost.

Najstariji Romantičar: Čika Cvele

Naše udruženje postoji već više od petnaest godina i za to vreme je pokrenuto pregršt akcija kojima se skretala pažnja javnosti na veličinu OFК Beograda, njegovu popularizaciju i slanje apela za pomoć nadležnima. Takođe, imamo dosta iskustva i u humanitarnom radu.

Naš skorašnji rad obuhvatio je više frontova. Organizovali smo, uz pomoć kluba, uređivanje terena omladinske škole, zatim dodelu novogodišnjih paketića najmlađima. U sopstvenom angažmanu novogodišnje poklone darivali smo i zaposlenima na stadionu. Putem digitalnih medija i društvenih mreža konstantno vodimo računa o prezentovanju OFК Beograda.

Sada zvanično imamo i kancelariju u koju su dobrodošli navijači svih uzrasta, sa svih tribina Omladinskog stadiona.

Godišnja članarina u našem klubu iznosi 1.500 dinara i na taj način se konkretno pomaže našem radu. Poziv šaljemo navijačima našeg kluba, našim bivšim igračima i svim poštovaocima OFК Beograda koji imaju želju da budu uz plavo-bele u najtežim trenucima u njegovoj istoriji.

Naš rad je transparentan i sve naše aktivnosti možete pratiti na našem sajtu i našim stranicama na društvenim mrežama. Našu želju za pomoć klubu su prepoznali i dali nam poverenje navijači širom planete. Pravićemo akciju za akcijom kojima ćemo pokušati da vratimo naš Beograd gde pripada, u vrh domaćeg fudbala. Takođe, naša je misija i povratak navijača na Omladinski stadion gde je nekada poseta na utakmicama bila i po preko 30 000 gledalaca.

Vidimo se u kancelariji", navodi se u saopštenju Kluba prijatelja OFK Beograda.

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara