Koliko velikana na jednom mestu: Deki, Ronaldinjo, Rivaldo, Igita, Asprilja, Krespo, Valderama…

Vreme čitanja: 1min | sre. 07.11.18. | 16:27

I sve to u Maroku

Poneki stomačić, ali i osmesi na licima svih ne samo navijača, već i učesnika revijalne utakmice povodom Zlatnog marša u El Ajunu u Maroku. Nije mala stvar kad se na jednom mestu okupe takvi asovi. Među njima i naš Dejan Stanković. A pored… Šta reći?

Idemo redom, u “timu sveta” Ronaldinjo, Kafu, Edmilson, Rivaldo, Žilberto Silva, Đanluka Zambrota, David Trezege, Rene Igita, Faustino Asprilja, Karlos Valderama, Ernan Krespo, Havijer Saviola.., Da ne nabrajamo dalje, dovoljno vam je da naslutite o čemu se radi.

Izabrane vesti

U “domaćoj” selekciji Afrike, Rože Mila, Abedi Pele, Kanu, El Hađi Dijuf, Mustafa El Hadui, Said Al Ovajran

Manje zvučna imena, ali manja i kilaža, pa su Afrikanci na kraju slavili sa 4:2. Stanković je zbog “svađe” sa sudijama dobio žuti karton, vanvremenski Ronaldinjo je i pokazao da bi i u 39. godini komotno mogao da igra fudbal u Evropi. Možda ne baš na vrhunskom nivou, ali mnogi bi ga klubovi voleli u svojim redovima i sada ovako “trošnog”. I takav kakav je može mnogo da zavrne igrača tako da mu poremeti centar za ravnotežu.

Pride je domaće navijače oduševio i kada je na društvenim mrežama objavio fotografiju kako sa zastavom Maroka paradira po peščanim dinama. Nije ni čudo što su Marokanci baš njega izabrali za glavnog promoter akcije koja je na stadionu u Al Ajun okupila više od 20.000 ljudi.

Zar biste vi propustili ovako nešto?

 


tagovi

Ronaldinjo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara