Kolumbijska dvojka na talonu lidera i fenjeraša

Vreme čitanja: 2min | pon. 16.04.18. | 12:51

Real Kartagena i Kukuta su se u Kupu Kolumbije obrukali s minimalcem, a večeras pratimo da li će se vratiti izdašnim 5+ partijama

Druga liga Kolumbije, a u njoj od 22, Real Kartagena i Kukuta… Nema tu neke naročite filozofije, jer Real Kartagena je očajnički započela sezonu, pa je za osam odigranih kola samo jednom slavila, što je apsolutno ništa naspram šest pobeda i dva remija liderske Kukute. Uz to, u sitne sate pratimo i meč Kortulua – Pereira.  Sudeći po formi, u utakmici ovog takmičarskog para, Pereira deluje kao veća, ali ne i bezgrešna sila.

Premotavanje istorije međusobnih klinč partija kaže da je Kukuta nedavno u Kupu Kolumbije savladala Real Kartagenu sa 1:0.  Taj rezultat je presedan, pošto smo u 2017. bili svedoci dva meča ovoga para na kojima je prolazilo čak 5+ tipovanje, ali i GG ishodi. Naravno, Kukuta je oba puta bila bolji rival, što u praksi znači da je kec na Real Kartagenu poslednji put radio još u dalekom avgustu 2016. godine, kada je došlo i GG 3+ tipovanje.

Izabrane vesti

Tabela svakako ne laze, pa se iz svega da veoma lako zaključiti da je i više nego izgledno ko ovde kosi, a ko lopte iz mreže po difoltu iznosi. Naravno, ostaje samo pitanje, nastavlja li se serija goleada ovoga para po kojima su rivali o kojima diskutujemo posebno izdašni.  Kod Pereire i Kortulue, može biti iznenađenja, jer ako se setimo nedavnog Kupa Kolumbije, i jedan i drugi rival imaju snage za igru do osvajanja punog plena.  Pereiri ipak ide nešto bolje u poslednje vreme, pa bi s te strane uloga blagog favorita ipak mogla da bude dodeljena gostima.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 22:00 1287 KOL 2 Real Cartagena - Deportivo Cucuta ki 2 2,75
Ukupna kvota2,75

Kolumbija 2 – 9. kolo
Ponedeljak
22.00: (2,60) Real Kartagena (3,00) Kukuta (2,75)

Utorak
02.45: (2,45) Kortulua (3,10) Deportivo Pereira (2,85)

FOTO: Shutterstock


tagovi

Kolumbijabet analizasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara