""
""

Konačno se oglasio Andrija Živković: Ima poruku za sve navijače Galate

Vreme čitanja: 1min | pet. 08.01.16. | 16:41

Prekazi kaže da će za dve godine vredeti 30.000.000 evra, Turci razočarani...

Zapad ga čeka raširenih ruku, a Istoku je rekao - NE. Andriju Živkovića očigledno ne zanima igranje u Turskoj. Iako se tamošnji velikan Galatasaraj uključio u trku za potpis Partizanovog krilnog veziste, jedan od najtraženijih srpskih fudbalera u ovom trenutku ne vidi sebe na terenima njihove Superlige.

Živković je za turske medije bio više nego jasan, komentarišući navode da se posle Fenerbahčea - želeo ga i letos - našao na spisku želja drugog istanbulskog kluba, čiji trener Mustafa Denizli ga vidi kao projektak za budućnost.
Ne znam ko pušta te informacije, ali one su apsolutno netačne. Neću preći ni u jedan turski tim“, izričit je Živković u izjavi za tamošnje medije, iako za srpske, kad je o transferu reč, maltene i ne govori.

Izabrane vesti

S druge strane, pre nego što se sam Andrija oglaiso, turski novinari su kontaktirali bivšeg prvotimca Galatasaraja i Partizana, Dževada Prekazija, koji je šest sezona nosio dres Lavova. Sadašnji trener mlađih kategorija OFK Beograda posavetovao je čelnike Galate da, ako je moguće, po svaku cenu kupe Živkovića.
Galatasaraj ne bi smeo da propusti Živkovića. Veliki je talenat. Dečko će obeležiti evropski fudbal. Za dve godine vredeće najmanje 30.000.000 evra“, poručio je Prekazi.

Podsetimo, Živkoviću ugovor sa Partizanom ističe u junu, a osim turskih klubova, za njegov potpis bore se Benfika, Borusija iz Dortmunda, Leverkuzen, Mančester Siti, Pari Sen Žermen...

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: Star sport)


tagovi

Zimski prelazni rok 2016TurskaSuperligaSuper ligSrbijaFK PartizanGalatasarajEvropaDževad PrekaziAndrija Živković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara