Konačno usvojeno: Rekonstrukcija stadiona u Humskoj počinje u martu

Vreme čitanja: 1min | sre. 26.09.18. | 11:08

Skupština grada odobrila predlog

Došlo je vreme da se stadion Partizana – našminka. Pre mesec i po dana najavljen, projekat detaljne rekonstrukcije zdanja crno-belih će i zaživeti, pošto je Skupština Grada Beograda, na sednici od utorak, usvojila predlog Gradskog veća za izradu detalje regulacije Sportskog kompleksa „Partizan“.

Na prvi pogled, deluje birokratski i zamršeno, ali je suština da će, prema informacijama Večernjih novosti, najverovatnije u martu 2019. početi radovi u Humskoj 1. To je potvrdio i Miloš Vazura, generalni direktor crno-belih.
Dugujemo veliku zahvalnost predsedniku Skupštine Grada Nikoli Nikodijeviću, zbog činjenice da je brzo usvojen predlog za izradu detaljne regulacije. Na nama je sada da radimo punom parom, spremimo projekat i što je pre moguće počnemo s radovima“, predočio je Vazura Novostima, koje navode da sad slede arhitektonska rešenja.

Izabrane vesti

Ideja o detaljnoj rekonstrukciji podrazumeva, između ostalog, ugradnju grejača ispod travnate podloge, novu pozicioniranje svlačionica, pokrivanje objekta, uz stavljanje dodatnog prstena, renoviranje loža, sređivanje tribina, izgradnju medija centra...

To bi moglo da izgleda ovako...

FOTO: FK Partizan


tagovi

Miloš Vazurastadion Partizana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara