""
""

Konteov kec iz rukava - Ajmen Abdenur!

Vreme čitanja: 2min | sre. 31.08.16. | 13:27

Čelsi u panici sada juri i štopera Valensije

Valensija je odlučila da promeni kompletan štoperski tandem, a u tom haosu mogao bi dobro da prođe i Čelsi. Antonio Konte celog leta juri štopera. Prvo se pisalo o Stounsu i Bonućiju, zatim i o Kulibaliju i Maksimoviću, neko je spomenuo pre neki dan i Mangalu iz Mančester Sitija - a realnost Plavaca je izgleda Ajmen Abdenur.

Izabrane vesti

Tunižanin (27) nije se proslavio prošle sezone na Mestalji, iako je stigao iz Monaka u finišu prelaznog roka kao zamena za Nikolasa Otamendija, sa oreolom jednog od najkvalitetnijih defanzivaca iz francuske lige. Na sve to, plaćen je 22.000.000 evra, ali daleko od toga da je uspeo da se prilagodi i opravda ijedan cent uložen u njega.

Međutim, kako ima dobre menadžere, a Čelsiju gori pod nogama, jer je neizvesna sudbina pregovora sa Pari Sen Žermenom oko kupovine Davida Luiza eto prilike da dobije veliku šansu u jednoj od najjačih liga na svetu. Plavcima treba dobar defanzivac, a prema informacijama iz francuskih medija, Abdenur je već na putu ka Londonu gde bi sledeće sezone trebalo da nastupa na pozajmici uz opciju da bude otkupljen.

Valensija je pristala na ovaj posao jer je već obezbedila dolazak Elijakima Mangale, a blizu je i kupovine Ezekijela Garaja iz Zenita, pa je Tunišaninu put ka Stamford Bridžu očišćen. Navijači Čelsija već su u ekstazi na Tviteru, sećaju se kako je Adbenur zagorčao život Arsenalu u Ligi šampiona pre dve sezone, a neki idu toliko daleko da tvrde da će Konte od njega napraviti novog Barzaljija ili Bonućija. 

(FOTO: Action Images) 


tagovi

ValensijaTransferiPremijer ligaletnji prelazni rok 2016EngleskaČelsiAjmen Abdenur

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara