Kopitović jednom nogom u Partizanu

Vreme čitanja: 1min | sre. 31.07.19. | 09:35

Štoper preskače Molde zbog transfera

Sprema se Čukarički za duel sa Moldeom, za proboj u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, ali u sastavu ni u revanšu neće biti Borisa Kopitovića (24). Pred prvi meč u Norveškoj važilo je objašnjenje da se razboleo i da ne može da bude u sastavu. Pred revanš na Banovom brdu je potpuno jasno: Crnogorski reprezentativac čeka transfer u Partizan.

Dogovor dve uprave je skoro postignut, pitanje je samo da li će Partizan isplatiti 300.000 evra za obeštećenje ili će dati 200.000 evra i procenat od sledeće prodaje. Sve drugo je već gotov posao i lako bi moglo da se dogodi već do kraja nedelje da Kopitović zaduži crno-beli dres.

Izabrane vesti

Iskusni štoper neće igrati za Čukarički protiv Moldea zbog toga što posle ne bi imao pravo da nastupa za Partizan do kraja kvalifikacija. Ovako, ukoliko se dogodi da usred borbe na međunarodnoj sceni ode Strahinja Pavlović, mogao bi Kopitović da uskoči na njegovo mesto.

E, sad je zvanično: Kavaljaro u Unionu, ništa od Partizana

U tom slučaju imao bi Partizan dvojicu štopera koja su sa Banovog brda stigla na Topčidersko brdo: Ostojića i Kopitovića. A, konkurenciju među centralnim bekovima čine i Dominik Dinga i Igor Vujačić, koji takođe čekaju svoju šansu.

Boris Kopitović je rođen u Podgorici, a igrao je za Budućnost, Hapoel Ako, OFK Titograd i Čukarički. Za reprezentaciju Crne Gore skupio je do sada sedam nastupa.

Foto: Starsport

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara