Kosanović: Cela država vidi da sudije greše namerno, a mene udaraju po džepu kao da radim u Bundesligi

Vreme čitanja: 1min | ned. 31.03.19. | 19:11

„Mnogo je teže igrati protiv Partizana i Crvene zvezde, kao i timova iz vrha tabele, kad protiv sebe imate sve. A mi smo danas imali sve protiv sebe“, poručio je iskusni strateg

Trener Napretka Milorad Kosanović zadovoljan je velikom pobedom svog tima nad Partizanom, iako je posle meča imao mnogo toga da kaže na račun arbitara.

Kada je u pitanju prekid loše serije rezultata, iskusni strateg najveće zasluge za to daje nedavnoj reprezentativnoj pauzi, koja je dala željene rezultate u radu.
"
Raduje me. Dobili smo vreme da radimo ozbiljnije i osetilo se u prvih 45 minuta da igrači usvajaju naznake neke igre. Dali smo gol u prvom delu, šteta što nismo i drugi, a imali smo ga. Mnogo je teže igrati protiv Partizana i Crvene zvezde, kao i timova iz vrha tabele, kad protiv sebe imate sve. A mi smo danas imali sve protiv sebe", poručio je Kosanović za Arenu Sport.

Izabrane vesti

Strateg Kruševljana je bio izuzetno nezadovoljan zbog poništenog gola Endiajea u prvom poluvremenu, čak je i teren napustio nešto pre isteka prvog poluvremena.
"Otišao sam da ne bih vikao. Samo mene kažnjavaju. Cela država vidi da sudije greše, a greše namerno, a mene udaraju po džepu kao da radim u Bundesligi", poručio je Kosanović.

Foto: Star Sport


tagovi

Milorad Kosanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara