{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Kosanović: Cela država vidi da sudije greše namerno, a mene udaraju po džepu kao da radim u Bundesligi

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 18
„Mnogo je teže igrati protiv Partizana i Crvene zvezde, kao i timova iz vrha tabele, kad protiv sebe imate sve. A mi smo danas imali sve protiv sebe“, poručio je iskusni strateg
Kosanović: Cela država vidi da sudije greše namerno, a mene udaraju po džepu kao da radim u Bundesligi

Trener Napretka Milorad Kosanović zadovoljan je velikom pobedom svog tima nad Partizanom, iako je posle meča imao mnogo toga da kaže na račun arbitara.

Kada je u pitanju prekid loše serije rezultata, iskusni strateg najveće zasluge za to daje nedavnoj reprezentativnoj pauzi, koja je dala željene rezultate u radu.
"
Raduje me. Dobili smo vreme da radimo ozbiljnije i osetilo se u prvih 45 minuta da igrači usvajaju naznake neke igre. Dali smo gol u prvom delu, šteta što nismo i drugi, a imali smo ga. Mnogo je teže igrati protiv Partizana i Crvene zvezde, kao i timova iz vrha tabele, kad protiv sebe imate sve. A mi smo danas imali sve protiv sebe", poručio je Kosanović za Arenu Sport.

Strateg Kruševljana je bio izuzetno nezadovoljan zbog poništenog gola Endiajea u prvom poluvremenu, čak je i teren napustio nešto pre isteka prvog poluvremena.
"Otišao sam da ne bih vikao. Samo mene kažnjavaju. Cela država vidi da sudije greše, a greše namerno, a mene udaraju po džepu kao da radim u Bundesligi", poručio je Kosanović.

Foto: Star Sport

Najnovije vesti


×