"Alen Stevanović (desno)"
"Alen Stevanović (desno)"

KRAJ, poslednji dan prelaznog roka u Partizanu: Stevanović zadužio broj 91, Voša odbila crno-bele!

Vreme čitanja: 6min | pon. 31.08.15. | 21:25

Hoće li biti još dolazaka?

Alen Stevanović (desno)

Počelo je. Poslednji dan prelaznog roka u Partizanu trebalo bi da bude izuzetno zanimljiv, jer se očekuje nekoliko potpisa do zvaničnog završetka letnje pijace, a čast da otvori seriju pripala je - Nikoli Lekoviću!

Izabrane vesti

10.26 - Baš kao što je i najavljeno, levi bek Lehije iz Gdanjska je novo pojačanje crno-belih. On je u Humsku 1 stigao na jednogodišnju pozajmicu i jutros, čim je prošao lekarske preglede, overio je saradnju sa generalnim direktorom kluba Milošem Vazurom.

Leković i VazuraPartizan je potvrdio da će Nikola Leković na Topčiderskom brdu nositi dres sa brojem tri na poleđini, koji je minule četiri sezone bio u vlasništvu Vladimira Volkova. Leković je karijeru počeo upravo među crno-belima, tačnije u njihovim mlađim kategorijama, gde je igrao u generaciji sa Stevanom Jovetićem i golmanom Živkom Živkovićem, pa će mu ovo biti prilika da dokaže da je vredan ostanka u klubu. Jer sledećeg leta, kad mu istkene ugovor sa Lehijom, Parni valjak će imati priliku da ga dovede bez obeštećenja.

10.57 - Posle Nikole Lekovića ugovor o jednogodišnjoj pozajmici sa Partizanom trebalo bi u narednih nekoliko sati da potpiše Saša Zdjelar. Rukovodioci crno-belih dogovorili su se sa čelnicima Olimpijakosa da im proslede bivšeg kapitena OFK Beograda koji će pojačati konkurenciju na poziciji zadnjeg veznog, a usled činjenice da je reč o jednom od osvajača zlatne medalje na Mundijalitu na Novom Zelandu jasno je da će Zoran Milinković dobiti vredno pojačanje.

11.37 - Ono što, takođe, interesuje navijače jeste rasplet statusa Marka Devića. Crno-beli su spremni doslovce do poslednjeg trrenutka da čekaju reprezentativca Ukrajine koji je pod ugovorom sa Rubinom, ali ukoliko se sa Rusima dogovori o raskidu saradnje, onda će u Humsku 1 stići kao slobodan igrač i biti sjajno pojačanje u napadu, umesto Valerija Božinova, koji zasad nije opravdao očekivanja.

12.02 - I jedna informacija vezana za odlaske. Doduše, radi se o omladincu... Emir Azemović postao je novi igrač Benfike. Opširnije OVDE.

12.17 - Petar Grbić dobio ponudu moldavskog Šerifa u prepodnevnim časovima. On je ipak odlučio da je odbije iako je dobio jednake finansijske uslove kao u Humskoj. Grbić ostaje u klubu jer želi da bori za mesto u startnih 11...

12.29 - ZAVRŠENO: Kapiten banjalučkog Borca Aleksandar Subić (21) novi je igrač Partizana! Subić će potpisati ugovor na četiri godine. Inače, za njegove usluge bio je zainteresovan zagrebački Dinamo, ali se ovaj ipak odlučćio za crno-bele...

13.56 - POSLEDNJA VEST! STOP ZA ZDJELARA! Glavna prepreka za ovaj transfer mogli bi da budu bratski odnosi Crvene zvezdez i Zdjelarovog kluba Olimpijakosa. Prema nezvaničnim informacija, postojao je određeni pritisak navijača grčkog kluba i nezadovoljstvo ovim transferom zbog čega je došlo do zastoja u pregovorima... Opširnije OVDE

14.15 - Izgleda da Partizan neće dovoditi novog štopera bez obzira sto je dosta menadžera nudilo klijente crno-belima u poslednja 24 sata. Uglavnom se radilo o stranim igračima. Među njima je bio i jedan štoper slovačkog Trenčina koji je tražio godišnju platu od 500.000 evra, ali je to Partizan glatko odbio. Ostaje doduše minimalna šansa da se opet sedne za sto sa Slobodanom Rajkovićem, ako do kraja dana ne nađe klub. On je nekoliko puta bio na Partizanovim utakmicama u poslednje vreme.

15.41 - ZVANIČNO: Aleksandar Subić i zvanično je novi fudbaler Partizana. On je pre pola sata potpisao ugovor na četiri godine sa crno-belima.

Aleksandar Subić sa menadžerom ispred stadiona Partizana

15.49 - A Ivan Petrović napustio je Humsku pre desetak minuta. Bivši igrač Radničkog iz Kragujevca, koji je došao u Partizan pre godinu dana raskinuo je ugovor sa srpskim prvakom. On igra na poziciji zadnjeg veznog i u crno-belom dresu odigrao je svega osam minuta...

16.03 - DEFINITIVNO: Partizan se predao! Marko Dević ne dolazi u Humsku. Pregovori su obustavljeni, a razlog je, kao što možete da pretpostavite, prevelika plata iskusnog napadača. 

16.25 - BOMBA U HUMSKOJ! Crno-beli ponudili 1.500.000 evra za najboljeg igrača Vojvodine Mirka Ivanića!

16.57 - Još jedan odlazak iz Humske. Krilni vezista Nenad Marinković privremeno je napustio Partizan i otišao u Voždovac za koji će narednih šest meseci nastupati kao pozajmljeni fudbaler. Marinković je inače 11. pojačanje Zmajeva ovog leta.

17.49 - Sada je i definitivno: Saša Zdjelar neće pojačati redove Partizana. Uprava crno-belih sklopila je tokom nedelje sporazum sa Olimpijakosom o jednogodišnjoj pozajmici. Član zlatne generacije omladinske reprezentacije Srbije je pristao da se preseli u Humsku. Ali... Navodno, navijači Olimpijakosa, koji ima bratske odnose sa Crvenom zvezdom, stopirali su transfer.

17.52 - Posle Nenada Marinkovića koji je otišao u Voždovac Partizan je bio na dobrom putu da pošalje još jednog igrača iz drugog plana na pozajmicu. Novi Pazar je želeo u svojim redovima da vidi Predraga Luku, ali krilni vezista je odbio takvu mogućnost. Prilično čudan rezon ako se zna da Milinković ne računa na njega.Đorđe Jovanović

18.15 - Još jedan biser iz crno-bele omladinske škole od danas se može nazvati Partizanovim profesionalcem. Aktuelni srpski šampion je potpisao trogodišnji ugovor sa Đorđem Jovanovićem, napadačem koji je bio kapiten generacije 99, pa je kasnije prebačen u klasu 98 kod Darka Tešovića.

19.05 - Mirko Ivanić ne dolazi u Partizan! Predsednik Vojvodine Zoran Šćepanović odbio je 1.500.000 evra i 20 odsto od naredne prodaje ponajboljeg igrača Vojvodine. Uskoro opširnije o tome na stranicama portala mozzartsport.com.

20.02 - Jedna ideja koja deluje malo ostvarivo, ali tek da osetite kako to izgleda u Humskoj poslednjeg dana prelaznog roka. Menadžerske agencije nude Partizanu bivšeg zadnjeg veznog Mohameda Kamaru. Posle propalih pregovora o dovođenju Saše Zdjelara crno-belima bi dobro došao zadnji vezni, ali podsetimo samo da su Medovi zastupnici Kamaru nudili i pre mesec dana - baš onog dana kada je potpisan Abubakar Oumaru - i da su tada u Partizanu glatko odbili tu ponudu. Opet, sve je moguće u poslednjim satima prelaznog roka. Možda bude još potpisa.

20.16 - Jedna zanimljiva vest iz Slovenije. Nekadašnji đak Partizanove škole fudbala Marko Janković karijeru nastavlja u Mariboru. On će za šampiona Slovenije igrati kao pozajmljeni član Olimpijakosa. Prošlu godinu Janković je proveo u OFK Beogradu.

20.58 -  Isprva nam je izgledalo pomalo neverovatno, ali više ne možemo da otpišemo da će se Medo Kamara vratiti u Humsku . Prema nekim, istina nepotvrđenim informacijama, upravo će povratnik u tabor Partizana spustiti zavesu na prelazni rok. Takvu vest objavio je Informer. Uspeli smo samo da saznamo da se u poslednja tri sata očekuje još jedan potpis. Nadamo se da ćemo kroz nekoliko minuta imati i potvrdu. Barem kada je Kamara u pitanju. 

21.11 - Ništa od Meda Kamare. Novinar MOZZART Sporta kontaktirao je jednog od čelnika Partizana sa pitanjem oko mogućnosti da Partizan dobije pojačanje u liku iskusnog zadnjeg veznog. Usledio je kratak, ali precizan odgovor: "Medo Kamara? Ne".

21:54 - Sećate li se možda Alena Stevanovića? To je onaj momak koji je u selektorskoj eri Siniše Mihajlovića bio standardan, čak je i počeo meč u Zagrebu. Krilni fudbaler pod ugovorom sa Torinom jedan je od poslednjih igrača koji je ponuđen Partizanu. On je trebalo da ode na pozajmicu u Speciju, ali je odbio tu mogućnost. Dakle, Humska bi mogla da bude destinacija Alena Stevanovića. Prema saznanjima MOZZART Sporta Stevanović jeste ponuđen, ali je taj posao još daleko od relizacije. 

22.55 - Aktivno je rukovodstvo Partizana u poslednjim satima prelaznog roka. Aktivirane su i dve ponoćne bombe. Uskoro na našem portalu sve u novim pojačanjima crno-belih. Ostanite uz MOZZART Sport.

23.31 - Burna noć u Humskoj! Novi član Partizana postao je Alen Stevanović, dok je Nemanja Mihajlović, za koga je Sent Etjen svojevremeno nudio 1.200.000 evra, potpisao ugovor sa crno-belom filijalom Teleoptikom.

00.15 - Mirko Ivanić definitivno ne dolazi u Partizan. O tome u ODVOJENOJ VESTI.

00.29Alen Stevanović je, kao što je to MOZZART Sport prvi najavio, i zvanično postao novi fudbaler Partizana, a zanimljivo je da je dobio crno-beli dres sa brojem 91.

Čini se da je to kraj u Humskoj. Mnogo toga su pokušali, ono što su najviše želeli nisu mogli da dobiju. Za neke stvari im se ni ne može zameriti. Za sumiranje utisaka je još rano.

(FOTO: partizan.rs)


tagovi

SuperligaSrbijaSaša Zdjelarprelazni rok 2015FK PartizanNikola LekovićMarko Dević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara