""
""

Kraj Prve lige Srbije: OFK Beograd izbacio Kolubaru!

Vreme čitanja: 1min | sub. 27.05.17. | 17:55

Završene su borbe za ovu sezonu u drugoligaškom rangu

U poslednjem kolu Prve lige Srbije je otklonjena i poslednja dilema - Kolubara je četvrti klub koji je ispao u trećeligaški rang!

Izabrane vesti

Uoči finalne runde, sve je bilo poznato osim toga ko će uz BSK, Odžake i OFK Beograd ispasti u srpskoligaško društvo. Fenjeraš OFK Beograd je deklasirao Kolubaru danas sa 5:2 i povukao ju je za sobom u Srpsku ligu Beograd.

Kolubara može debelo da žali jer da je danas pobedila Romantičare, mogla je sačuva drugoligaški status. Imala bi bod više od ČSK-a. Tim iz Čelareva je na svom terenu doživeo šokantan poraz od BSK iz Borče (1:2) i morao je da strepi i čeka na dobre vesti sa Omladinskog stadiona.

Ugrožena je bila i Budućnost, ali je onda odradila svoj deo posla i pobedom od 3:0 nad Radničkim prebirnula brige o opstanku i nije morala da čeka na vesti sa ostalih stadiona.

Kao što je poznato od ranije, Mačva i Zemun su novi superligaši. Mačva je sezonu završila na prvom mestu sa 62 boda, jednim više od Zemuna. Šapčani su porazom završili veliku sezonu, pošto su poraženi u Inđiji 0:2. Zemun je u vatrometu golova remizirao sa Dinamom u Vranju - 3:3. 

PRVA LIGA SRBIJE - 30. kolo

Jagodina - Proleter 3:1
Inđija - Mačva 2:0
Dinamo Vranje - Zemun 3:3
Bežanija - Sloboda 4:1
Budućnost - Radnički 3:0
Sinđelić - Odžaci 3:2
ČSK - BSK 1:2
OFK Beograd - Kolubara 5:2


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara