"Fudbaleri Sparte"
"Fudbaleri Sparte"

Kvalifikacije za LŠ: Domaćini redom slavili, čudesan preokret Sparte!

Vreme čitanja: 1min | uto. 29.07.14. | 22:52

Slovan je u Bratislavi stekao gol prednosti protiv moldavskog Šerifa (2:1), baš kao i mađarski Debrecin u susretu sa beloruskim Bate Borisovim, ali bez primljenog gola kod kuće

Fudbaleri SparteVečerašnje prve utakmice 3. kola kvalifikacija za fudbalsku Ligu šampiona protekle su u znaku domaćih timova, a prednost pred revanš stekli su Sparta Prag, Slovan Bratislava i Debrecin.

Češki prvak bio je na korak da već večeras razmišlja o eliminaciji, jer je na poluvremenu gubio od Malmea, ali je u drugom delu susreta napravio veliki preokret.

Izabrane vesti

Junak meča u Pragu bio je trostruki strelac David Lafata za trijumf Sparte od 4:2.

Slovan je u Bratislavi stekao gol prednosti protiv moldavskog Šerifa (2:1), baš kao i mađarski Debrecin u susretu sa beloruskim Bate Borisovim, ali bez primljenog gola kod kuće.

Predstavnik Srbije beogradski Partizan sutra u prvoj utakmici gostuje bugarskom prvaku Ludogorecu od 20 sati.

Rezultati:

Sparta Prag (Češka) - Malme (Švedska) 4:2 (1:2)
Slovan Bratislava (Slovačka) - Šerif (Moldavija) 2:1 (1:0)
Debrecin (Mađarska) - BATE Borisov (Belorusija) 1:0 (0:0)

Sutra igraju:

Aktobe (Kazahstan) - Steaua (Rumunija), Karabah (Azerbejdžan) - Salcburg (Austrija), AEL Limasol (Kipar) - Zenit (Rusija), Dnjepar (Ukrajina) - Kopenhagen (Danska), Helsinki (Finska) - APOEL Nikozija (Kipar), Grashopers (Švajcarska) - Lil (Francuska), Fejenord (Holandija) - Bešiktaš (Turska), Ludogorec (Bugarska) - Partizan (Srbija), Standard Lijež (Belgija) - Panatinaikos (Grčka), Alborg (Danska) - Dinamo Zagreb (Hrvatska), Maribor (Slovenija) - Makabi Tel Aviv (Izrael) i Legija (Poljska) - Seltik (Škotska).

(FOTO: Action images)


tagovi

Liga šampionaKvalifikacije za LŠEvropaČeška

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara