""
""

Lalatović: Rezultati koje pravim kažu da nisam za bacanje!

Vreme čitanja: 2min | pon. 04.12.17. | 20:59

"Zemunu želim pre svega opstanak u ligi, jer su veliki klub s tradicijom", kaže strateg Brđana

Šef stručnog štaba Čukaričkog Nenad Lalatović rekao je da je njegova ekipa zasluženo došla do ubedljive pobede nad Zemunom na Banovom brdu, kao i da je zasluga igrača što klub, kako je ocenio, počinje da liči na ono što je nekad bio.
"Zemunu želim pre svega opstanak u ligi, jer su veliki klub s tradicijom. Mi danas nismo dobro ušli u meč gubili smo loptu primili gol, jer nismo dobro pratili igrače, a Lečić je kod kornera ostao sam na drugoj stativi, kao protiv Zvezde kada je Boaći ostao sam. Mogu da kažem da sam ponosan na moj stručni štab jer radimo bez kondicionog trenera i mislim da smo jedan od najspremnijih timova u ligi. Kada drugi padnu, mi se dižemo, kao danas protiv Zemuna. Sve je to zahvaljujući mojim igračima", rekao je Lalatović na konferenciji za novinare posle utakmice.

Izabrane vesti

Čuka se sada nalazi na deobi četvrte pozicije sa Voždovcem.
"Kajević je prvo postigao lep gol, a mogli smo na poluvreme s prednošću jer je Bogosavac imao dobru šansu, ali šutirao je pravo u Šaranova. Igramo napadački fudbal, s visokim presingom, da bismo što pre došli u šanse. Dali smo tri gola u drugom i na kraju po meni zasluženo došli do pobede. Nije lako napraviti startnih 11 pored svih problema, mi skoro 10 utakmica igramo bez špica, ali smo jako efikasni i jako sam ponosan na to. Čukarički je bio treći otpozadi kad sam došao, a sada je na bod od trećeg mesta. Liči na onaj klub koji je nekad bio. Dobar i efikasni smo i sve zasluge za to idu igračima. Oni ispoštuju na terenu sve što im kažem i možda se to nekom dopada, a nekom ne. Nadam se da se pravim ljudima koji vole fudbal dopada i da su srećni što je Čukarički među klubovima koji igra najlepši fudbal u Srbiji".

Lalatović je govorio i o čestim kritikama na njegov račun...
"Sve što uradim obično znaju samo da kude, a niko neće da hvali dobre rezultate. Ja sam na to navikao, što više neprijatelja imam ja sam sve bolji. Volim da ih imam oko sebe što više jer samo tako umem da funkcionišem. Kad je oko mene sve dobro ne znam dobro da radim, a kad oko mene duvaju jaki vetrovi ja pokazujem svoje pravo lice i koliko vredim. Rezultati koje sam pravio u Vojvodini, Borcu, sad u Čukaričkom ipak pokazuju da ja nešto znam, da nisam za bacanje".

Šef stručnog štaba Zemuna Milan Milanović je čestitao Lalatoviću i Čukaričkom na pobedi.
"Imali smo dobro prvo poluvreme, ali nismo izdržali do kraja. Mi smo padali, a oni podigli ritam. Nisam imao neki izbor da menjam na terenu. Ovo je za mene zaboravljena utakmica već, moramo dalje da se okrenemo. Teren je bio odličan, domaćini su se potrudili, odlično za igru".

(FOTO: Star Sport)


tagovi

ČukaričkiNenad LalatovićSrbijaSuperligazemun

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara