Nenad Lalatović sa navijačima Radničkog
Nenad Lalatović sa navijačima Radničkog

Lalatoviću prekipelo: Pojedinim trenerima smetaju uspesi Radničkog, ne govore o Haskiću, ni o našoj seriji nepobedivosti

Vreme čitanja: 3min | čet. 21.02.19. | 16:16

Trener Radničkog izdiktirao tim koji će suprotstaviti Vojvodini

Može li neko da zaustavi Radnički? Titra to pitanje na usnama srpskih ljubitelja fudbala, pošto je samo Crvena zvezda dalekog 29. jula kad je od Nišlija bolja bola Crvena zvezda. Otad je ekipa Nenada Lalatovića nanizala čak 20 mečeva bez poraza, usidrila se među večitima i ne namerava da stane.

Štaviše, želi Real sa Nišave da ubode trojku i na prvom prolećnom gostovanju, u Novom Sadu (petak, 18.00, TV Arenasport 1).
Nije lako ovoliko dugo držati kontinuitet dobrih rezultata, a se nadam da ćemo i posle Vojvodine nastaviti sa uspesima. Idemo u goste klubu koji ima sjajnu tradiciju, izuzetno kvalitetan tim, tokom zime je formirana ekipa koja spada među četiri najjače u Srbiji. Poštujemo je, ali očekujem da i oni cene nas. Ono što mene raduje je naša druga pozicija i činjenica da smo potpuno zasluženo na njoj“, uverava Lalatović.

Izabrane vesti

Nije se čelnicima Voše, pa ni mladom strategu Radničkog ispunila želja da na centru bude najbolji srpski sudija Milorad Mažić. Umesto njega, pravdu će deliti Lazar Lukić, ali odabir glavnog arbitra uvodnog susreta 23. kola kao da ne tangira previše ljude na Čairu.
„Ponosan sam na moje igrače i ne volim da neko neutrališe njihove uspehe. Svedoci smo prethodnih dana da pojedini treneri izbegavaju da govore u uspesima Radničkog, što je potpuno neverovatno. Zanemaruju naše rezultate, našu seriju nepobedivosti koja traje od jula 2018, ne govore o Haskiću koji je najbolji strelac lige i meni to strašno smeta. Ne tražim da nas hvale, ali moraju da nas respektuju. Mnogima smo trn u oku, mnogima smetamo, ali mi se ne obaziremo na to. Radimo naporno i verujemo da ćemo ove sezone ostvariti sve zacrtane ciljeve“.

Lalatović je ocenio da utakmica dolazi u dobrom trenutku za njegove izabranike, pošto su na prolećnoj premijeri savladali Čukarički.
„Drago mi je što će se meč direktno prenositi na TV Arenasportu, to nam je dodatni motiv da pokažemo Srbiji da smo sa pravom na ovoj poziciji. U Vojvodini sam proveo najlepših 13 meseci kao trener, poštujem taj klub, ali sad sam u Radničkom i želeću svim silama da ih pobedim. Igraćemo našu igru, a iako nam neće nam biti lako očekujem da ćemo se u Niš vratiti sa pozitivnim rezultatom. Vojvodini ću suprotstaviti najjači sastav“.

Radovan Pankov i Lorenco Ebisilio iz Crvene zvezde

Otkrio je i koji:
Ne volim da eksperimentišem, na Karađorđe izaći ista postava koja je savladala Čukarički. Na golu će biti Ristić, a u polju Pankov, Crnomarković, Todorovski, Đorđević, Bondarenko, Drinčić, Ranđelović, Kojašević, Grbić i Haskić. Uskoro ćemo se sastati i u Kupu Srbije, ali ovaj meč neće imati nikakve veze sa onim što nas čeka u Kupu Srbije“, dodao je Nenad Lalatović.

Štoper Radovan Pankov se sutra vraća na Karađorđe, s obzirom da je na početku karijere nosio dres Voše.
O Vojvodini mislim sve najbolje, u tom klubu sam fudbalski odrastao. Vojvodina zaskužuje da bude u plej-ofu, gori joj pod nogama i očekuje nas tvrda i naporna utakmica po teškom terenu.  Koliko mogu da pročitam u novinama oni su baš zagrejani za ovaj meč, ali ni nama ne manjka motiva, pogotovo meni. Želeo sam letos da se vratim u Vojvodinu, to se nije ostvarilo pa sam otišao u Radnički u kojem se osećam sjajno. Naši rezultate govore o tome kakva je situacija u klubu i učinićemo sve da nastavimo pobednički niz i u Novom Sadu“, dodao je prvotimac Radničkog.

FOTO: Star sport, MN Press


tagovi

Radnički NišNenad Lalatović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara