Lečenje ozbiljnih kompleksa u Kupu Čilea

Vreme čitanja: 2min | uto. 09.07.19. | 14:03

Katolikin Roberto Uerte ima ozbiljnu tremu, jer autogol iz prvog meča sa La Serenom mora da se izgladi na ma koji način

Čudo se već desilo, i to praćeno autogolom Roberta Uerte! Razlog više za spušten pogled lidera čileanske elite, Universidad Katolike koja je pala pred drugoligašem, i to u prvom meču šesnaestine finala nacionalnog kup takmičenja. Sada im isti sastav dolazi na revanš, juri se rezultat, što znači da katolika kreće iz sve snage.

Inače, beše ovo tek prva pobeda La Serene nad Katolikom, maltene od kada je sveta i veka. Da sve bude totalno nejasno u redovima ovoga puta domaća ekipa svesna je da La Serena u Primeri B nije zaslužila više od trenutne pete pozicije, što ih je možda i zavaralo, pošto su oni istini za volju jedini na spisku timova u ligi, bez poraza na proteklih pet utakmica. Zbog svega toga navijači Universitad Katolike na revanš meču očekuju iskupljenje svog tima, naročito Uerte, koji je poveren mu defanzivni zadatak na mah pretvorio katastrofu.

Izabrane vesti

Nešto ranije, s početkom u 21 čas po srednjoevropskom vremenu igraju Kobresal i Deportes Valenar, još jedan tim čudotvoraca. Bez osnova, ili ne, oni su kao niželigaši, skoro pa amateri potukli u poslednje vreme u elitnom rangu poprilično malaksali Kobresal. Desili se domaćinu isto i večeras, navijači će biti besni, jer istina bolji dokaz o inferiornosti njihovih momaka, sasvim je suvišan ukoliko se sa njima poigra čak i u teoretskom smislu slabija ekipa Deportes Valenara.   

 Kup Čilea – 1/16 finala
21.00: (1,45) Kobresal (4,20) Dep. Velnar (6,50)
02.00: (1,30) Univ. Katolika (4,70) La Serena (10,00)



* Kvote su podložne promenama
FOTO: Printscreen


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara