LIGA EVROPE TIKET 03: Verujte u golove za kvotu 18,50

Vreme čitanja: 1min | čet. 18.04.19. | 11:53

Delujete veoma privlačno

Uživali smo gledajući duele u Ligi šampiona, a večeras će oči fudbalskog sveta biti uperene ka utakmicama četvrtfinala Liga Evrope. Za nas je najinteresantniji duel u Frankfurtu, gde će „srpski“ Ajntraht pokušati da stigne i prestigne prednost Benfike iz prvog meča. Vatra nas očekuje i u ostalim mečevima, pa je kladionica MOZZART odlučila da ispoštuje tradiciju i ponovo vas časti Bonus Tiketom. Sa pojačanom kvotom.

Ukoliko se odlučite za našu kombinaciju možete da pogodite kvotu 18,50, umesto 15,49 koliko iznosi u osnovnoj ponudi.

Izabrane vesti

NAPOLI - ARSENAL GG3+

VALENSIJA - VILJAREAL 1&2+

AJNTRAHT - BENFIKA 4+

ČELSI - SLAVIJA 1-1&2+

Mi verujemo da će sve prštati od golova. U Napulju smo se odlučili za kombinaciju gg&3+, pošto domaćin nema prostora za takzirianje posle poraza u prvom meču.

Verujemo i da će Valensija potvrditi trijumf sa Madrigala uz najmanje dva gola. Takođe, ubeđeni smo da će doći četiri i više golova u duelu u Frankfurtu. Kao što smo ubeđeni u siguran trijumf Čelsija.

Ukoliko želite da odigrate ovaj tiket, dovoljno je da operateru na bilo kom MOZZARTOVOM uplatno-isplatnom mestu do 21. 0 kažete da želite da odigrate Tiket 03. Ili, još lakše, možete da odigrate i onlajn putem našeg sajta mozzartbet.com


tagovi

bonus tiketsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara