Lopovi gledaju kad je Liga šampiona, ali ne idu na utakmice: Opljačkaše i Manea

Vreme čitanja: 1min | sre. 20.02.19. | 21:32

Drugi put otkako je Senegalac u Liverpulu

Ništa lopovima nije sveto, kamoli fudbal na onom najvišem, evropskom, nivou. Svedoči o tome sve češći broj provala u stanove fudbalera za vreme utakmica, a poslednji slulčaj zabeležen je u utorak veče, kad se na meti pljačkaša našao Sadio Mane.

Dok je igrao za Liverpul i mašio šanse protiv Bajerna u prvom susretu osmine finala Lige šampiona (0:0) nasilnici su obili njegov stan i odneli ručne satove, mobilne telefone i ključeve od automobila. Nije saopšteno kolika je vrednost ukradenih stvari, međutim, ono što je interesantno jeste apel lokalne policije da sve što su poharali lopovi i – vrate!?
Apelujemo na svakog ko raspolaže informacijama u vezi sa provalom da nam se obrati i pomogne istrazi. Tražimo od počinilaca da urade pravu stvar i vrade ukradene stvari vlasniku. Satovi imaju posebnu novčanu vrednost i zato molimo sve one kojima, eventualno, budu ponuđeni za prodaju da nas kontaktiraju“, saopštila je policija Liverpula.

Izabrane vesti

Ovo je drugi puta da je Sadio Mane opljačkan otkako je stigao na Enfild iz Sautemptona, a pre njega, samo u ovoj sezoni, mete lopova bili su Erik Maksim Čupo Motan i Tijago Silva iz Pari Sen Žermena, odnosno Kevin Prins Boateng iz Barselone.

FOTO: Reuters


tagovi

Sadio ManeLiverpul

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara