Zadovoljan: Benzema
Zadovoljan: Benzema

Loše vesti za Luku: Het-trik Benzeme, dao ga i Marijano Dijaz (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 31.07.19. | 19:55

Real osvojio treće mesto na Audi kupu u Minhenu

Čudesan je Karim Benzema. Svake godine mu "proriču" kraj i selidbu na klupu i svake godine Francuz pozitivno iznenadi. Tako je i ovog leta, pošto se sjajni golgeter pobrinuo danas za premijerno slavlje Kraljevskog kluba u pripremnom periodu (ne računamo trijumf na penale nad Arsenalom u SAD).

Real je bio bolji od Fenerbahčea (5:3), koji je završio učešće sa čak 11 golova u mreži u dve utakmice, ali je barem tri puta matirao golmane Madriđana pa se kako-tako utešio. Blistao je pomenuti Benzema koji je pogodio u 12, 27. i 53. minutu, a tukao je iz svih oružja, raznovrsno i sa zemlje i iz vazduha, onako efektno kako samo on zna.

Izabrane vesti

Tačku na zasluženi trijumf Madriđana stavili su Naćo i Marijano Dijaz u finišu utakmice, a pogodak ovog poslednjeg nije dobra vest ni po Luku Jovića koji je posle bledog starta i večeras ponovo pauzirao zbog povrede zgloba. Napadač rodom iz Dominikanske Republike je konkurent Joviću za mesto u timu, a peh kolege ga je sigurno dodatno motivisao poslednjih dana da zapne iz sve snage.

Jedino na čemu će Zinedin Zidan s pravom moći da zameri svojim pulenima i ovog puta je ležerna igra u odbrani. Isuviše su često danas dozvoljavali protivniku da zapreti Navasu u prvih 45 minuta, ali su se u nastavku malo popravili u defanzivi.

Real je ovom pobedom osvojio treće mesto na Audi kupu u Minhenu, a o pobedniku zanimljivog turnira će nešto kasnije odlučiti Bajern i Totenhem u međusobnom duelu.  

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara