Lukaku izostavljen sa spiska za put u Norvešku

Vreme čitanja: 1min | pon. 29.07.19. | 12:42

Nema ni Darmijana, ali je tu Pogba

Engleska bruji - Romelu Lukaku je izostavljen sa spiska putnika za Oslo, gde će Mančester junajted u utorak odigrati prijateljski meč protiv Kristansunda.

Ostrvski mediji javljaju da je Ole Gunar Solskjer dao korpulentnom belgijskom golgeteru dao dodatna četiri dana odmora kako bi završio transfer u Inter ili Juventus, što znači da je sve praktično relativno blizu realizacije.

Izabrane vesti

Lukaku je u nedelju zagolicao maštu ljudi na društvenim mrežama, pošto je postavio fotografiju sa svojim agentom, čime je samo dodatno potpalio priče da ide sa Old Traforda.

TRANSFERI UŽIVO - ponedeljak, 29. jul

Dok se sve više pojavljuju priče da je Juventus ispred Intera u ovom trenutku pošto nudi Paula Dibalu u zamenu, Mančester junajted i dalje čeka novu, poboljšanu ponudu iz Milana. Dosadašnje ponude nisu zainteresovale previše ljude sa Old Traforda, pošto se čeka ponuda u rangu od 85.000.000 evra. Inter taj novac nema, ali pokušava da obeštećenje podeli na rate i da kroz razne bonuse stigne do željene sume.

Ako Lukaku ne bude uspeo da završi transfer u roku od četiri dana, Solskjer će biti prinuđen da Belgijanca vrati u tim. Razlog zašto je rok samo četiri dana jeste taj što Junajtedu onda treba prostora da nađe njegovu direktnu zamenu.

Zanimljivo, na spisku putnika za Norvešku nema ni Matea Darmijana, koji se praktično u svakom prelaznom roku nalazi na izlaznim vratima kluba, dok je Pol Pogba tu.

 

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara