Lukino krštenje u kraljevskom dresu

Vreme čitanja: 2min | sub. 20.07.19. | 16:15

Real Madrid i Bajern Minhen ukrštaju koplja u Hjustonu

Vreme je da vidimo i novi Real! Sa Azarom, Militaom, Mendijem, Rodrigom… i što je za nas najvažnije – s Lukom Jovićem.

Srpski napadač koji je stigao iz Ajntrahta za 60.000.000 evra imaće vatreno krštenje u Hjustonu, i to protiv starih znanaca iz Bajerna s kojima je u prethodnom periodu vodio bitke u Bundesligi. Nije poznato, naravno, za koji tim će se Kraljevi odlučiti u prvoj pripremnoj utakmici za novu sezonu, ali kako je Jović počeo da trenira i ranije nego što je bio u obavezi (dobio duži odmor zbog učešća na Evropskom prvenstvu za mlade), trebalo bi da dobije šansu da pokaže šta ume. U konkurenciji su i ostala pojačanja, pre svih Eden Azar, koga navijači Reala jedva čekaju da vide u njihovom timu.

Izabrane vesti

Bajern je već otvorio sezonu pripremnih mečeva porazom od Arsenala (1:2), ali to naravno ne mora ništa da znači jer Niko Kovač sigurno neće na teren izvesti isti tim koji je suprotstavio Tobdžijama. Hrvatski stručnjak je u dva poluvremena izveo potpuno drugačije sastave. Publici u Kaliforniji predstavio je neke nove nade poput desnog beka Jonasa Kela, letonskog vezistu Danijelsa Ontuzansa i ofanzivca iz Luksemburga Rajana Johansona, kasnije i defanzivca Luisa Poznanskija i vezistu Angela Štilera, a udelio je i nastupe novajlijama Benžamanu Pavaru i Jan Fjeteu Arpu.

Kada je duel ovakve dve ekipe u pitanju, jasno je da je teško prognozirati ishod, pogotovo pošto se radi o pripremama, pa je zato bolje okrenuti se golovima – GG3+ deluje realno, a po našem mišljenju, ne bi bilo loše probati s tipom VG PRVO, odnosno da će više golova pasti u prvom delu. Kvota je dobra, a u nastavku će verovatno doći do brojnih izmena, pa će se timovi teško „povezati“.

Inače, Zinedin Zidan sedeće na klupi Reala, pošto se vratio u SAD iz Španije, gde je otišao zbog smrtnog slučaja u porodici.

INTERNACIONALNI KUP ŠAMPIONA:

Subota

Mančester Junajted - Inter 1:0 (0:0)
/Grinvud 77/

22.00:  (1,30) Benfika  (5,00)  Gvadalahara (9,00) 
23.55:  (1,90) Arsenal  (3,45)  Fjorentina (3,80) 

Nedelja

02.00:  (2,75) Bajern  (3,35)  Real Madrid (2,40) 
13.30:  (2,15) Juventus  (3,30)  Totenhem (3,20)

NAPOMENAKvote su podložne promenama

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara