Marselj osakaćen: Baloteli ne sme da igra

Vreme čitanja: 2min | uto. 05.02.19. | 09:15

Razlog - nije bio registrovan kada je meč trebalo da se igra

Bitka za goli život. Tako bi u najkraćim crtama mogao da se okarakteriše zaostali meč 18. kola Lige 1 između Marselja i Bordoa, čija forma nikako da krene uzlaznom putanjom. Obe ekipe su u seriji od dva neuspeha, pa će na Velodromu tražiti put do izlaska iz krize.

Tim Rudija Garsije je uoči pomenutih poraza minimalcem srušio Kaen, ali to je ujedno bio i jedini prvenstveni trijumf još od kraja novembra! Uz ispadanje iz Lige Evrope i oba kupa može se zaključiti da negde ozbiljno škripi. A jedan od razloga za katastrofalne rezultate krije se i u kadrovskoj situaciji. Naime, Adilu Ramiju i Dimitriju Pajeu pridružili su se suspendovani Florijan Tovan i Kevin Strotman, a Garsija je otkrio da zbog bolesti utakmicu propušta i Luiz Gustavo. Činjenica da nije bio član kluba kada je meč trebalo da se odigra odvojiće i Marija Balotelija sa ovog meča. Upitan je i nastup Hirokija Sakaija, koji se kasno pridružio saigračima nakon izgubljenog finala Azijskog kupa.

Izabrane vesti

Poput Balotelija, na drugoj strani neće biti zimskih pojačanja - napadača Džoša Maje iz Sanderlenda, odnosno talentovanog veziste Jasina Adlija iz Pari Sen Žermena. Milan Gajić je, kao što je MOZZART Sport ekskluzivno najavio, napustio Bordo i potpisao za Crvenu zvezdu, dok će se Vukašin Jovanović, prema najavama lokalnih medija, vratiti u startnih 11 posle propuštenog kup meča.

Marselju ide naruku tradicija koja traje duže od decenije, a ona glasi: Bordo na Velodromu ne pobeđuje! Otkako je Bordo maja 2008. godine uzeo meru Olimpiku, nijedan tim nije slavio na gostujućem terenu. Ako niste skloni "dizanju iz mrtvih" timova koji ne mogu da se sastave, probajte sa 0-2. Više od dva gola nisu pala na minulih sedam dvoboja Marselja i Bordoa.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 19:00 5056 FRA 1 Olympique Marseille - Bordeaux ug 0-2 1,72
Ukupna kvota1,72

FRANCUSKA 1 - 18. KOLO (ZAOSTALA UTAKMICA)

Utorak
19.00: (2,20) Marselj (3,30) Bordo (3,40)

* Kvote su podložne promenama

Foto: REUTERS


tagovi

BordoMarseljsportsko klađenjeLiga 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara