Flojd Mejveder (desno)
Flojd Mejveder (desno)

Mejveder bi da kupi Njukasl i Kristijana Ronalda

Vreme čitanja: 1min | čet. 22.03.18. | 12:15

Zanimljivo zvuči, zar ne?

Flojd Mejveder ima puno para. Prema CNN-u, boskerski šampion je nedavno postao milijarder.

U nedavnom intervjuu čak je nagovestio i da bi mogao da uloži svoje bogatstvo u kupovinu premijerligaša Njukasla.
"Volim Njukasl. U tom gradu sam se lepo proveo kao u nijednom drugom. Upoznao sam prošle godine neke fudbalere Njukasla. Sjajni momci. Otvoren sam za svaku novu poslovnu opciju i volim sve sportove, ali investiram samo glavom nikako srcem", istakao je Mejveder u intervjuu za Dejli Star.

Izabrane vesti

Kao što je rekao, nije siguran da se radi o dobroj investiciji. Ali, šta ako bi mu njegov finansijski tim dao zeleno svetlo?
"Investiranje srcem je najbrži način da izgubite pare. Međutim, ako neko naparavi dobar biznis plan, a moji ljudi ga pregeldaju i kažu mi 'Flojde, ovo bi moglo da nam donese zaradu', tada bih uložio pare. Fudbal možda nije moja igra, ali imam veze širom sveta", kaže Mejveder.

Jedna od tih veza je i Kristijano Ronaldo. Bokserski as tvrdi da bi u slučaju da kupi Njukasl, nagovorio zvezdu Reala, koja ima ugovor u Madridu do leta 2021. godine da mu se pridruži na severu Engleske.
"Ronaldo je moj dugogogodišnji drugar i navijač tako da bih mogao da ga nagovorim da završi karijeru u Njukaslu", kaže Mejveder.

Za kraj podsetimo i da vlasnik Njukasla Majk Ešli od oktobra pokušava da proda klub za koji traži oko 200.000.000 evra.

Foto: Action Images


tagovi

Flojd MejvederRafa BenitezMajk Ešli

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara