Mesi dobio četvrtfinale za rođendan: Ovakva pobeda nam je bila potrebna

Vreme čitanja: 2min | pon. 24.06.19. | 08:26

Legendarni as danas slavi 32. rođendan

Laknulo je Lionelu Mesiju. Došao je do četvrtfinala Kupa Amerike. Izbegao je baš totalni fijasko, da završi nastup u grupi, mada kako Argentina igra, pitanje je hoće li moći dalje od ovog.

Laknulo je Lionelu Mesiju i zbog toga što mu je danas rođendan. Na torti će 32 svećice da trepere, a sada kada ostaje da igra još malo na Kupu Amerike, moći će i raspoloženo da ih oduva. Jedan od najboljih fudbalera sveta svih vremena bliži se polako završnom delu karijere. Još koju godinu ćemo moći da uživamo da ga gledamo.

Izabrane vesti

Ali, kako stvari stoje i sa njegovom igrom na Kupu Amerike i sa igrom cele Argentine, potpuno konfuznoj, neuigranoj, raštimovanoj, deluje da će teško do tog velikog trofeja sa državnim timom, koji mu nedostaje u karijeri, makar ove godine u Brazilu. Istina, Mesi se ne predaje...
Odigrali smo dobru utakmicu i pobedili smo, što je najvažnija stvar. Što se tiče pas igre, ekipa mora da raste, ovakvi mečevi i služe za to. Bila nam je preko potrebna jedna ovakva pobeda, zarad sticanja samopouzdanja“, rekao je Mesi nakon pobede nad Katarom (2:0).

Ide Argentina sada na tvrdu, pretvrdu Venecuelu, koja je odolela u grupi čak i razigranom domaćinu Brazilu (0:0). Biće to meč za Mesija. Da svojim potezima traži ili pravi rupe u bedemu rivala.

A, ako Gaučosi prođu dalje, vrlo verovatno gledaćemo veliki derbi. Možda i najveći u reprezentativnom fudbalu na svetu: Brazil – Argentina.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara