Mesi se iznervirao: Tereni u Brazilu su sramota, lopta skače kao zec

Vreme čitanja: 1min | sub. 29.06.19. | 09:26

Prva zvezda Argentine veruje u proboj u finale

Probila se Argentina do polufinala Kupa Amerike, najbolju utakmicu odigrala je kada je bilo najpotrebnije, protiv Venecuele (2:0). Gaučosi sada idu na Brazilce, samopouzdanje im je poraslo posle dobre partije, a jedino je Lionel Mesi nervozan.

As Barselone je besan na domaćina Kupa Amerike, Brazil, jer tvrdi da su tereni na kojima se igraju utakmice sramotno loši. A, prefinjenom tehničaru, kakav je Mesi, to nimalo ne odgovara.

Izabrane vesti

Za sada slab učinak prve zvezde Argentine, međutim, idealno za njegovu selekciju bi bilo da zablista protiv večitog rivala Brazila.
Ovo je loš Kup Amerike za mene, za sada. Jako je komplikovano igrati po ovakvim terenima, ovo je sramotno. Lopta uopšte ne može da se kontroliše, skače po terenu kao zec“, rekao je Mesi posle trijumfa nad Venecuelom.

Bez obzira na to, Argentinac veruje da njegova selekcija može da izbaci Brazil i prođe u finale.
Teško je proglasiti favorita u mečevima između Argentine i Brazila, pogotovo na Kupu Amerike, gde svako svakog može da pobedi. Poštujemo ih, znamo šta Brazil predstavlja u svetu fudbala. Ali, u dobroj smo formi, možemo da ih pobedimo, samo moramo da budemo maksimalno koncentrisani“, poručio je Mesi.

Inače, Argentinci danas bruje o jednom detalju pre početka meča sa Venecuelom. Kamera je snimila Mesija kako glasno peva himnu, što ranije uglavnom nije bio slučaj i to su mu zemljaci veoma zamerali.

Ako, pak, Gaučosi uzmu trofej i to usred Brazila, Mesiju će sve biti oprošteno...

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara