Milojević: Mogući odlasci i dolasci, nećemo reći „ne“ za dobro pojačanje, revizija pre Turske

Vreme čitanja: 2min | pet. 11.01.19. | 12:22

Trener crveno-belih zadovoljan dosadašnjim pojačanjima i cilja duplu krunu

Crvena zvezda je upalila motore i počela pripreme za drugi deo sezone u kojem je cilj dupla kruna. Ekipa Vladana Milojevića će u drugom delu sezone imati značajno manji broj utakmica nego u prvom kada je igrala i na evropskom frontu, pa se očekuje smanjenje igračkog kadra.

Izabrane vesti

Trener Vladan Milojević je na početak priprema pozvao 33 igrača. Neki od njih neće proći kompletne pripreme i verovatno će napustiti klub.
Lekarski pregledi su počeli juče i sutra ih završavamo, a onda ćemo u Termama stsviti akcenat na fizičku pripremu i neke taktičke detalje. Posle nam u Turskoj sledi uigravanje. Videćemo ko će sve putovati u Tursku. Za Terme nemam problem jer će se tamo raditi na fizičkoj pripremi, ali za Tursku ćemo sigurno revidirati spisak. Moramo da vodimo računa i o tome da je prelazni rok živa stvar, mogući su iznenadni dolasci i odlasci. Imamo 90% tima, ali sigurno da nećemo reći “ne” ako možemo da dovedemo nekog kvalitetnog igrača. Pripreme ćemo iskoristiti da vidimo na koga sve možemo da računamo”, rekao je Milojević novinarima na pšočetku priprema.

Crvena zvezda je od ove zime jača za četvoricu novajlija od kojih se Dejan Vidić odmah preselio na pozajmicu u Zemun. Pripreme počinju Milunović, Vulić i Jirka.
“Doveli smo igrače na pozicijama na kojima smo želeli. Mislim da je napravljen dobar zamah za budućnost”.

Na Marakani se dupla kruna čeka od 2007. godine…
“Očekivanja su uvek velika, prioritet je dupla kruna. Daćemo sve od sebe da to i ostvarimo. Dobre igre u Evropi ove sezone su dodatni podstrek”.

Ko je najveći konkurent za titulu?
“Videćemo, znate i sami kakav je sistem i da se dele bodovi. Ne bih unapred pričao”.

Šta će biti sa Etikom Jirkom?
“Što se tiče stranaca, u pitanju je samo dozvoljeni broj, jer njihov kvalitet nije upitan. Svi oni zaslužuju da budu u Zvezdi, ali videćemo zbog tog ograničenja koje postoji”, rekao je Milojević.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Vladan Milojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara