Vladan Milojević
Vladan Milojević

Milojević: Ovo je TOP nivo

Vreme čitanja: 2min | sre. 03.10.18. | 21:08

„Ako je cena da prođemo sve ovo da bismo sutra bili bolji, meni kao treneru će biti drago“, iskren je Zvezdin trener

Nema mnogo filozofije, Pari Sen Žermen je mnogo bolji pa Vladan Milojević može samo da čestita Tomasu Tuhelu.
"Mogli smo bolje, ali vidi se i velika razlika u klasi. Rekao sam da ćemo igrati protiv jako dobrih igrača. Imali su dosta šansi i da postignu još neki gol. Igraju fantastičan presing, da li smo mi mogli bolje... Ono što je bitno jeste važno jeste da je ovo veliko iskustvo za nas. Ovo je TOP nivo. Malo je reći da su njihovi igrači odlični. Impresioniran sam tim njihovim presingom, moramo da probamo da naučimo od njih. Udvajaju, utrajaju.... Ima dosta stvari za analizu, čestitao bih svojim igračima bez obzira na poraz. Sigurno da možemo uvek bolje", podvlači Zvezdin trener. 

Za igru Nejmara šef struke crveno-belih ima samo reči hvale.
"Jedan od najboljih igrača na svetu. Bilo bi nekorektno da izdvajamo samo Nejmara, ali on je danas bio apsolutno igrač koji je asistirao davao golove i sve se vrtelo oko njega. Top klasa, jako je teško igrati protiv njega."

Izabrane vesti

Naravno, porza nikad ne prija, ali...
"Niko ne voli da gubi. Znali smo gde smo i šta smo kada je izvučena grupa. Ovo je veliko, veliko iskustvo, ta Liga šampiona o kojoj smo maštali toliko godina. Puno mi je srce, bez obzira na sve, nikad nisam bežao od odgovornosti, ja ove momke treniram i znam njihove mogućnosti. Sigurno da možemo bolje, ali smo možda malo bili i fascinirani jer nam se dešava drugačije nešto od onoga na šta smo navikli. Veliko iskustvo i ako je cena da prođemo sve ovo da bismo sutra bili bolji, meni kao treneru će biti drago."

Francuski novinari su se interesovali za Benovu igru.
"Ne treba suditi na osnovu jedne utakmice, ovo nije maksimum koji moji igrači mogu da daju. Što se tiče samog Bena, ne treba suditi samo po ovoj utakmici."

Milojevića su pitali i koliko ovaj rezultat utiče na igrače, kako ih vratiti, zaboraviti ga ili arhivirati?
"Takve stvari se dešavaju u životu. Imam svu moguću odgovornost. Ako treba da se desi nešto, ja sam tu i spreman da odgovaram. Idemo dalje. Desilo se šta se desilo. Ima puno pozitivnih stvari koje smo uradili ulaskom u Ligu šampiona. Ako ćemo se hvatati za sve ovo, zavisi kako ko gleda. Oni su profesionalci i ako budemo shvatili da je ovo samo jedna lekcija i nešto što čini da budemo bolji, onda ovaj poraz treba da pretvorimo u nešto jako, jako dobro. Ako drugi neko smatra da je to nešto loše, tu sam, sedim, nije problem", poručio je Milojević.

Foto: Action Images


tagovi

Vladan Milojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara