"Miloš Trifunović protiv Crvene zvezde"
"Miloš Trifunović protiv Crvene zvezde"

Miloš Trifunović ponovo na Čairu: Idemo u Evropu

Vreme čitanja: 1min | pon. 06.02.17. | 20:00

Pojačanje za Nišlije

Miloš Trifunović protiv Crvene zvezdeGlobtroter Miloš Trifunović, koji je tokom karijere igrao po Švedskoj, Uzbekistanu, Kazahstanu, Kini i Australiji, ponovo u Srbiji. I ponovo u Radničkom iz Niša čije je boje branio i u 2015. godini.
"Drago mi je što se vraćam klubu koji mi je dosta pomogao u karijeri. Poznajem većinu u stručnom štabu, kao i igrače, tako da mi neće biti teško da se prilagodim. Činjenica je da je Radnički napravio dobar tim za nastavak prvenstva tako da očekujem da dođemo do vrha tabele i da ćemo igrati u Evropi", jasan je Trifunović, bivši igrač Vojvodine, Crvene zvezde, Borca...

Inače, Radnički je danas u Antaliji odigrao i četvrtu utakmici na pripremama na jugu Turske. Protiv nemačkog petoligaša Rot Vajsa - 2:2 uprkos vođstvo od 2:0 do 70. minuta. Istina, protiv Nemaca je igrao sastav koji je propustio ili je imao manju minutažu u duelu sa Antalijom.

Izabrane vesti

Strelci za Nišlije bil sui Lazar Ranđelović, koji je u Radničkom na probi, te Pavle Popara iz slobodnog udarca sa nekih 20 metara.

Poslednju proveru u Antaliji Radnički će imati 9. februara, ali ime rivala još nije poznato.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Miloš TrifunovićRadnički NišSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara