Milošević: Ako samo na trenutak pomislimo da će biti lako...

Vreme čitanja: 2min | sre. 14.08.19. | 13:56

"Greška je bila sastav u Kruševcu, treba učiti na greškama. Šta ću da uradim po tom pitanju? Za početak, sutra neću da rotiram"...

Fudbaleri Partizana otputovali su na revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Iz prvog meča crno-beli imaju lepu prednost (3:1), ali niko u taboru srpskog osvajača kupa nema dilemu da ih u Turskoj očekuje mnogo teži izazov nego u Beogradu. 

Trener Parnog valjka Savo Milošević govorio je upravo o tome uoči leta za Malatiju, baš kao i zdravstvenom stanju Bojana Ostojića, čiji se izostanak u Kruševcu i te kako osetio. Otuda i zebnja... 
"Najvažnije da svi budu zdravi, ostao je još Bojan Ostojić, da ga osposobimo... Blizu je, trebalo bi da može da igra. To je prva briga koju treba da prebrinemo. Što se tiče ostalog, očekujemo izuzetno tešku utakmicu. Pokazali smo da možemo sa njima, dosta stvari će zavisiti od nas"

Izabrane vesti

►►► Crno-beli otputovali u Malatiju: Ostojić u avionu, otpao Ivanović

Ima jedna stvar na koju crno-beli neće moći da utiču - to su vremenski uslovi. U Kruševcu su igrali na +35, Turci za sutra najavljuju čak +39. 
"Dobro, bar smo adaptirani na te uslove", kroz osmeh je prokomentarisao Savo, pre nego što je nekoliko rečenica posvetio Malatiji: "Pokazali su u Ljubljani da kada hoće i kada jure rezultat mogu mnogo ofanzivnije da igraju. Ne verujem da će da ići grlom u jagode, ali sigurno će biti ofanzivniji nego u Beogradu. Svesni su moji igrači, svi su svesni da Malatija može mnogo više i da je taj rezultat postignut na našem stadionu samo zahvaljujući odličnoj igri Partizana. Ali ako pomislimo za trenutak da će biti lako - imaćemo veliki problem". 

Dvojica ponajboljih igrača turskog tima - Gohan Tore i Brazilac Giljerme nisu počeli utakmicu u Beogradu. Sada bi trebalo da budu spremni. Pitanje je logično - ima li Partizan plan kako da ih zaustavi?
"Probaćemo... Obratićemo pažnju na njih dvojicu. Kada su ušli u prvoj utakmici pravili su nam probleme".

Milošević je objasnio šta je značilo ono što je rekao posle Napretka - da je on apolutni krivac:
"Moja greška je što sam izveo tim koji nije bio dobro izbalansiran, pogotovo kada je u pitanju defanzivna stabilnost. Mnogo loših stvari je proisteklo iz toga. Greška je bila sastav i treba učiti na greškama. Šta ću da uradim po tom pitanju? Za početak, sutra neću da rotiram". 

Na pitanje da li će Takuma Asano biti spreman za više od jednog poluvremena...
"Trebalo bi"

Savo je na kraju prokomentarisao i rezultat Crvene zvezde iz Kopenhagena:
"Mislim da bi Zvezda završla meč i ranije da je imala sreće i dala gol. Isključenje je poremetilo igru, ali evidentno je da je Zvezda bolja ekipa. Dobro je za srpski fudbal što je Zvezda prošla. Da li smo mi vežbali penale? Nismo, ali ovi moji vole da šutiraju i penale i slobodnjake više nego što je potrebno, moram da ih teram sa terena posle svakog treninga. Ako dođe do toga, trebalo bi da budemo spremni", zaključio je Milošević. 

Foto: partizan.rs


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara