Mirković: Teško se snalazim u ovim vremenima, razmisliću šta dalje

Vreme čitanja: 1min | pet. 14.12.18. | 20:14

Trener Mačve Darko Tešović kaže da igrači moraju da se naviknu na sve uslove i podsetio da rudari rade u mnogo težim okolnostima

Fudbaleri Partizana proklizali su na svom terenu u prvenstvenom duelu sa Mačvom i osvojili samo bod, a trener crno-belih Zorana Mirković bio je rezigniran posle ovog duela i doveo u pitanje sopstvenu budućnost na klupi kluba iz Humske.
„Nisam zadovoljan rezultatom, igrali smo koliko je teren dozvoljavao. Dobili smo taj crveni, a sa igračem manje po ovom terenu stvarno je bilo teško... Ali, moram da kažem da se mnogo teško snalazim ili se uopšte ne snalazim u ovim u ovim vremenima, a tu ne mislim na vremenske uslove. Dobro ću razmisliti šta dalje“, rekao je Mirković posle meča u izjavi za televiziju Arena sport.

On nije želeo da priča o planovima za zimske pripreme i predstojeći prelazno rok.

Izabrane vesti

Upitan da li smatra da je ova utakmica uopšte trebalo da bude odigrana pod trenutnim uslovima, Mirković je rekao?
„Kad smo počeli utakmicu teren nije bio u ovakvom stanju. Nismo mogli da pretpostavimo da će se završiti sa ovoliko snega. Na početku je bilo uslova“, dodao je Mirković.

Njegov kolega na klupi Mačve Darko Tešović imao je nešto drugačiji stav.
„Ovi momci su profesionalci i iskreno mi je žao, ali žao mi je i rudara koji kopaju u rudniku. Uostalom, svi smo mi igrali po ovakvom vremenu. Igrači moraju da se prilagode, i na plus 35 i na minus deset. Moji momci su se prilagodili i zato im čestitam“.

Foto: MN Press


tagovi

Darko TešovićZoran Mirković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara