Mohamed Jusuf je igrač za Crvenu zvezdu

Vreme čitanja: 1min | uto. 30.04.19. | 08:34

Mohamed el Fardu Ben preporučio bivšeg saigrača

Ofanzivni vezista francuskog drugoligača Ajačija Mohamed Jusuf je igrač za Crvenu zvezdu. To u intervjuu za Sportski žurnal tvrdi njegov bivši saigrač iz Vana Mohamed el Fardu Ben.

U pitanju je iskusni reprezentativac Komorskih Ostrva koji je baš kao i miljenik Delija godinama igrao u Grčkoj, noseći dres Ergotelisa, Verije i Levadijakosa.
"
Mohameda Jusufa bih voleo da vidim u Crvenoj zvezdi. Znamo se celog živoga, odrasli smo zajedno, igrali u fudbalskoj akademiji Avra. Za mene je on kao brat", kaže Ben za Žurnal.

Izabrane vesti

Jusf je sličnih igračkih karakteristika kao i Ben, brz i snalažljiv sa loptom pred protivničkim golom. Da li poseduje kvalitete koji su neophodni Crvenoj zvezdi da i naredne sezone zaigra u evropskim takmičenjima?
"
Igrali smo zajedno u Vanu, bili smo dobar tandem. Znam da bi mogao da pomogne Zvezdi da postigne sve što želi", dodaje Ben.

Šampionska titula je nadohvat ruke, uskoro sledi novi napad na Evropu. Gol Mohameda el Fardua Bena na asistenciju Miloša Degeneka prošlog leta u Salcburgu doneo je crveno-belima toliko željen plasman u Ligu šampiona. Može li tako nešto da se ponovi?
"
Naravno, želeo bih da ponovo da uvedem Crvenu zvezdu u Ligu šampiona. To bi bilo sjajno za sve, navijače, mene. Za klub je bitno da svake godine bude na nivou elitnog UEFA takmičenja. Daću svoje najbolje da se ponovi slavlje", poručio je između ostalog Ben.

KOMPLETAN INTERVJU MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU SPORTSKOG ŽURNALA.

Foto: Screen shot


tagovi

Mohamed JusufEl Fardu Ben

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara