Molde igra na mahove: Čuko, štoperi im nisu impresivni! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 21.07.19. | 21:56

Na kraju lider norveškog prvenstva bolji od Sarpsborga – 2:1

Impresionirali su u sudaru sa Rejkjavikom, ali Molde nije mašina od koje treba previše da zazire Čukarički. Tačno je da će lider norveškog prvenstva biti favorit protiv tima Aleksandra Veselinovića. Međutim, srpski predstavnik u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope ne sme pre vremena da podigne ruke u znak predaje.

Pokazao je to Sarpsborg tokom večerašnjeg meča. Na kraju je Molde izvojevao zasluženu pobedu (2:1), zadržao lidersku poziciju i dobro raspoloženje uoči dolaska Čukaričana. Međutim, imaće o čemu da razmišlja stručni štab Moldea.

Izabrane vesti

Imali su domaći igrači pomoć sreće tokom večerašnjeg meča. Poveli su periodu kada nisu inicijativu. Sarpsborg je čak bio bolji, ali je 18. minut najbolje odslikava koliko će igrači Čukaričkog morati da budu oprezni u defanzvnim postavljanjima. Nekoliko školskih dodavanja ostavili su prostor Eikremu za laganu realizaciju.

Moglo je mnogo toga dobrog da se vidi u igri Moldea. Ali imali su domaći igrači velike oscilacije tokom duela. Bilo je perioda kada je Sarpsborg bio bolji. I stigao do zasluženog izjednačenja. Posle centaršuta sa desne strane, Zaharijansen je našao na krivoj nozi igrače štopere Moldea, loše postavljenje. Povukao je loptu levo i onda izvršio egzekuciju.

Mirisalo je na remi. Verovatno bi se tako i završilo da golman Sarpsbora Falč nije kardinalno pogrešio. Dao je loptu u noge Sjolstadu. Nije mu biloteško da postigne drugi gol.

ELITSERIJEN - 17. KOLO: 

Nedelja

Bran - Stabek 2:1 (0:0)
Molde - Sarpsborg 2:1 (1:0)

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara