Nada umire poslednja

Vreme čitanja: 1min | sub. 09.06.18. | 15:48

"Ako budemo koncentrisani i disciplinovani pozadi, možemo do preokreta i napravimo istoriju s ovim timom", kazao je golman Tolime Alvaro Montero

Došao je trenutak da saznamo ko će biti najnoviji šampion kolumbijske Aperture u prvoj ligi. Atletiko Nasional je u prvom meču finala plej-ofa bio bolji od Deportes Tolime na strani (1:0), tako da sa rezultatskim i psihološkim suficitom ulazi u večerašnji meč. 

U prilično tvrdom okršaju Atletiko Nasional stigao je do pobede zahvaljujući pogotku Dajra Morena u 57. minutu. Potom je gostujući trener izvršio izmene i pogodio sa sve tri, o čemu svedoči činjenica da su sačuvali prednost pred revanš. 

Izabrane vesti

MOZZART KVOTE
02.15: (1,50) Atletiko Nasional (3,60) Deportivo Tolima (7,50)

Trener Atletika nije krio zadovoljstvo zbog te činjenice.
"Presrećan sam rezultatom i igrom, ali i dalje je sve otvoreno. Jedan gol ne znači ništa, pogotovo što je Tolima odlična ekipa", poručio je Horhe Almiron.

Gosti ne gube optimizam...
"Nada umire poslednja, igrali smo odlično tokom čitave sezone, tako treba da nastpimo i večeras. Naš protivnik ima prednost, ali to ništa ne znači, ništa nije gotovo. Ako budemo koncentrisani i disciplinovani pozadi, možemo do preokreta i napravimo istoriju s ovim timom", kazao je golman Tolime Alvaro Montero

Tradicionalno na međusobnim susretima ovih timova pada malo golova, tako da je naš predlog isti i večeras. Za ziheraše 0-2, za hrabrije 0-1.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Ned 02:15 1272 KOAPF Atletico Nacional - Deportivo Tolima ug 0-1 2,45
Ukupna kvota2,45

KOLUMBIJA 1, APERTURA (PLEJ-OF):

Foto: Shutterstock


tagovi

Kolumbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara